Kila nejdou dolů, i když držím dietu a cvičím jako o život!

Kila nejdou dolů, i když držím dietu a cvičím jako o život!
Prezentace klienta
  22. května  2018 
 00:00

Kladly jste si někdy otázku, proč vám nepomáhá žádná forma diety? Cvičíte každý den, ale výsledek není vůbec oslnivý? Důvodem může být i přebytečná voda v těle. Ta je spojena až s 80 % případy nadváhy! K tomu zatěžuje klouby a podílí se na tvorbě celulitidy. Špatné stravování, nemoci, ale i antikoncepce jsou pak nejobvyklejší příčiny tohoto problému. 

Několik užitečných rad

Lékaři doporučují intenzivní metody a přírodní extrakty jako zelenou kávu, kopřivu, kofein. Naše tělo se snaží při trávení hlavně cukrů a sacharidů ukládat nadměrné množství vody. Cítíme se pak unavení, bez energie, oteklí, zatěžujeme klouby, a navíc se nám voda vždy uloží v tzv. problémových partiích, což určitě nechceme.

Pro odvodnění organismu vyřaďte nevhodná jídla, a naopak do svého jídelníčku zařaďte pokrmy bohaté na vápník a draslík. Odchod vody z těla podporuje také zelený čaj, petržel nebo okurka. Důležitý je i pravidelný pohyb, dopřát si můžete také lymfatické masáže.

Autor: iStock

Pouze kvalitní produkt dokáže organismus odvodnit

Produktu věří také cvičitelka a moderátorka Hanka Kynychová: „Praxe s klienty vám ukáže ten správný směr a správné produkty pro ten nejlepší a nejrychlejší výsledek. H2Out je špičkovou švýcarskou novinkou na trhu. Čím méně „zbytečné“ vody budeme mít, tím budeme krásnější, pohyblivější, s pevným podkožím a spoustou energie. Ten extrémní výsledek H2Out, doporučuji všem.“

Více informací naleznete na www.odvodneni-organismu.cz

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji