Žena ukázala své strie po narození čtyřčat. Internet se zhnusil!

Doreen Chingová
Foto: Instagram/@doreen_dodo
1. dubna  2018 
 06:00

Strie trápí snad každou ženu, ať už je máme kvůli pár kilům navíc na bocích a stehnech nebo třeba jako tato slečna po těhotenství na břiše. Internet ale něco tak přirozeného krutě odsoudil. Ženě, která zveřejnila fotku svého zjizveného břicha, teď lidé nadávají do ošklivky!

Strie nejsou něco, čím bychom se běžně chlubily. Přesto jsou ale součástí našeho těla. Po donošení čtyřčat zůstala Doreen Ching na břiše zjizvená památka na její těhotenství. Rozhodla se světu ukázat, jak jsou následky, kterými skoro každá matka trpí, přirozené. Místo pochopení se na ni sesypala vlna odporu.

„Když jsem se po porodu podívala na své břicho, rozplakala jsem se, protože jsem si nebyla jistá, jestli do konce života dokážu žít s tak zjizveným břichem,“ říká Doreen. To, že fotografii zveřejnila na sociálních sítích, jí původně mělo pomoci se s následky těhotenství smířit. Stal se ale bohužel opak. „Z některých komentářů je mi skutečně na zvracení.“

„Dostávám teď zprávy od lidí, kteří mi nadávají, že jsem nechutná a ošklivá. Jeden muž mi dokonce napsal, že je to chyba každé ženy, když chceme mít tak moc dětí,“ svěřuje se Doreen. „A já se jen ptám: copak nemáte k ženě žádný respekt? Ať už ke své vlastní nebo ke své matce?“

Doreen dostává ale i pozitivní ohlasy. Některé matky se jí snaží dokonce pomoci a radí jí přípravky, které by mohly jizvy zmírnit. „S tak rozsáhlým zjizvením, jako mám já, už teď nic nenadělám a musím se naučit s ním žít,“ říká smířeně.

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji