Dieta podle zpěvačky Pink! Jak mít i na prahu čtyřicítky ploché břicho jako ona?

Fotografie
Foto: internal
1. února  2018 
 06:00

Americká zpěvačka Pink, která byla v letošním roce nominována na cenu Grammy, je známá svými velkolepými vystoupeními. Její show bývají ohromující a velice fyzicky náročná! Navíc je dvojnásobnou matkou a silnou ženou s neuvěřitelným optimismem! Jak si k tomu všemu zvládá udržet štíhlou figuru?

Asi jako každý z nás, tak i Pink k nakopnutí do nového dne potřebuje šálek silné kávy. Ale zároveň si nedokáže představit den bez své ranní dávky vitaminové bomby. Zpěvačka je milovnicí čerstvých ovocných šťáv i pyré. Navíc je má naordinovány od své osobní trenérky Gregorie Joujon-Roche.

Ovocné snídaně pomohou tělu rychle dodat energii, a navíc nakopnou metabolismus. Když víte, jak na pořádně zdravá smoothies, přidáváte do nich určitě také zdravé a potřebné tuky. Proto do nich i zpěvačka přidává kousek avokáda, kokosového másla nebo lněného oleje. Ovoce, jak známo, totiž nezasytí nadlouho.

Čerstvá zelenina a ovoce je základ

Není tajemstvím, že známá zpěvačka Pink poctivě dbá na to, co jí. A její snaha se zaručeně vyplácí. Americkému magazínu Fitness se svěřila se svým vybraným jídelníčkem. „Snažím se jíst skutečně zdravě. A většinu času se mi to daří. Když zrovna nejsem na turné, upřednostňuji veganskou stravu, ale jím i kuřecí a rybí maso,“ svěřila se.

Dodává, že během turné většinou jí o něco více, protože bývají fyzicky vyčerpávající. „Během turné toho sním docela hodně, protože během té doby tak čtyři a půl hodiny cvičím. Dávám si lekci jógy, kardio, poté bývá kontrolní zkouška a pak následuje dvouhodinová show,“ vysvětluje Pink.

 

Podle toho, co Pink sdílí na svém profilu na Instagramu, jsou ona i její rodina vášniví zahrádkáři. Na svém záhonku pěstuje fíky, slunečnice i okurky a daří se jí skutečně úctyhodně. Zkuste na jaře na zahrádce nebo balkonku vysadit sazeničky vašich oblíbených jahod, rajčat nebo třeba i bylinek. Bude se vám zase o něco zdravěji jíst.

Vaří společně se svými dětmi

Protože je zpěvačka skutečně zaneprázdněná máma, často vaří i se svými dětmi. Vlastně je to jedna z věcí, které skutečně miluje. A chvíle se svými dětmi si vychutnává plnými doušky. Když se jí dokonce jeden z fanoušků zeptal, na co se nejvíce těší, až skončí její turné v roce 2013, odpověděla: „Těším se, že budu vařit pro svou rodinu.“

Pokud si chce dopřát oblíbené sýry nebo jiné tučné pochoutky, naordinuje si zkrátka víc pohybu, aby kalorie vypotila. „Dovolené občas trávím tím, že si vezmu hodiny vaření. Minulý rok jsem kvůli dovolené a dobré hodině vaření odjela do Francie. Bylo to skvělé! Pekli jsme croissanty a ochutnávali to nejlepší francouzské víno,“ vypráví zpěvačka.

Pečuje o sebe

Pink je na sebe sice tvrdá, ale jakmile jde o klid duše a těla, ví, že nic není důležitější. Po porodu své prvorozené holčičky Willow se potřebovala rychle dostat do formy. Ale přesto pro ni byl čas strávený s malou – dnes již šestiletou – holčičkou na prvním místě.

Americkému sportovnímu časopisu Shape se tedy svěřila, že se nyní zhruba rok po narození svého syna raději bude soustředit na to, jak být „hodná na své tělo“.

 

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji