Pocení v noci není pro každého. I to ale může být cesta k úbytku hmotnosti

Pocení v noci není pro každého. I to ale může být cesta k úbytku hmotnosti
Prezentace klienta
  15. ledna  2018 
 00:00

Je známo, že pleť potřebuje v jednotlivých fázích dne rozdílný přístup. Funguje totiž trochu jinak jak po probuzení, tak během spánku. A stejně je tomu i se zbytkem těla. Podobně jako denní a noční krém dokonale pomáhají pleti, tak jsou i látky, které umí maximalizovat denní a noční výdej přebytečné energie. Pocení ve spánku je bohužel vedlejší efekt, který mnohé odradí.

Osm hodin spánku můžeme zajímavě využít

Existuje několik variant redukce váhy, některé jsou rychlejší, některé pomalejší. Ty rychlé jsou primárně o vůli a předpokladem je zásadní impuls většinou v podobě emočního šoku. Jíst jednu mrkev za den zvládne krátkodobě úplně každý a kila letí zázračně dolů. Málokdo ale řeší to, že v tu chvíli dochází hlavně k úbytku vody a svalů. Navíc přežívat na jedné mrkvi denně nelze vydržet věčně, a jojo efekt na sebe nenechá dlouho čekat. Než takto drasticky snížit příjem, můžeme zásadně zvýšit energetický výdej. A ideální je zde maximalizovat noc, kdy vědomě neděláme vůbec nic.

Autor: www.reduxil.cz

Metabolismus, alfa a omega spalování energie

Kromě omezování příjmu potravy lze snížit hmotnost samozřejmě také pomocí pohybu. To spoustu lidí ze začátku baví, po čase ale zleniví a začnou nacházet výmluvy. Běhat denně do konce života je pro mnoho z nás nepředstavitelné. Stejně jako v případě nočního krému, který je pro pleť zásadní v noci, existují přírodní látky, které dokáží podstatným způsobem odpařovat energii celého těla v noci. Jde o třetinu dne, kterou nijak nevyužíváme. Tento poznatek může být zásadní pro někoho, kdo chce zredukovat svoji hmotnost.  Čím víc „topíte“ v noci, tím více ztrácíte tuky a celé tělo se zmenšuje. Pocení je bohužel nepříjemný důsledek, který mnoho lidí odradí.

Více o doplňku stravy na www.reduxil.cz

Autor: www.reduxil.cz

16 hodin přes den + 8 hodin nočního hubnutí navíc

Jedinečný doplněk stravy Reduxil obsahuje denní kapsle, které blokují vstřebávání energie z jídla, vylučují přebytečnou vodu a brání otékání a noční tablety, které brání ukládání energie a vypouštějí ji formou tepla z těla ven. Přes den tedy naše tělo nemá z čeho nabírat do tukových zásob, v noci stávající tukové zásoby spotřebovává náš výkonný metabolismus. První úbytky jsou na váze patrné do 48 hodin. Celý Reduxil je na 30 dnů.

Více o doplňku stravy na www.reduxil.cz

Autor: www.reduxil.cz

Mimořádně snížená cena

Reduxil se užívá v podobě jedné kapsle ráno a následně tvrdé tablety večer. V kombinaci s postupným uvolňováním tak dochází k maximalizaci výkonu metabolismu celých 24 hodin. Funguje stejně jako když nastavíte topení naplno a zároveň dokořán otevřete okna. Nepřekračujte doporučené dávkování! Reduxil se užívá maximálně 30 dnů. V lékárnách za 1 090 Kč. Dnes ho na stránkách výrobce seženete za 869 Kč 1 balení nebo za 1 545 Kč, 2 balení. Dvojnásobné dávkování pouze pro lidi s vyšší nadváhou. Nepřekračujte dávkování! Žádejte ve své lékárně.

Využít akci na www.reduxil.cz

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji