Cvičení podle Meghan Markle: Díky čemu je tak štíhlá?

Meghan Markle
Foto: Instagram.com/@meghanmarkle
23. prosince  2017 
 06:00

Od té doby, co princ Harry a americká herečka Meghan Markle oznámili zasnoubení, svět se snaží zjistit o princově snoubence úplně vše! Včetně toho, jak udržuje svou postavu tak štíhlou! Podle webu Shape.com to je celkem dřina. 

Americká herečka Meghan Markle se rozhodně nebojí toho, dát si pořádně do těla! Svou postavu bere absolutně vážně, a to prozrazuje i fakt, že spolupracuje s jedním z nejznámějších osobních trenérů, inovátorů, podnikatelů a fitness guruů – Sebastienem Lagree. „Je to opravdu ta nejlepší věc, kterou můžete pro své tělo udělat,“ přiznává Meghan. „Vaše tělo se okamžitě promění! Už po pouhých dvou lekcích uvidíte rozdíl.“

Meghan Markle
Autor: Instagram.com/@meghanmarkle
 

Podle všeho má Meghan, kterou budeme už brzy obdivovat na svatebním obřadu, pravdu! Metody fitness gurua Sebastiena Lagree si považují i další celebrity jako například americká modelka Kim Kardashian, herečka Jennifer Aniston nebo Courteney Cox. A všechny se shodují v jednom: jeho lekce dá opravdu zabrat!

Cvičební metoda, kterou navrhl fitness inovátor Sebastien Lagree, je podobná pilates. Jde o cvičení s nízkou zátěží, které zlepšuje funkci svalové kontroly, flexibilitu těla, sílu a dýchání. Jedna cvičební lekce trvá hodinu bez přestávky. Je zaměřena na spalování co nejvíce možných kalorií, údajně během ní spálíte stovky kalorií za pár minut, zatímco vaše tělo vytváří novou svalovou hmotu, procvičuje sílu, balanc a zlepšuje svou pružnost. „Jsem obrovský zastánce cvičení s co nejvyšší intenzitou během co nejkratšího tréninku,“ říká Lagree.

Meghan Markle
Autor: Instagram.com/@meghanmarkle

Sebastien není jen fitness trenér! Vytvořil také cvičební přístroj, který příznačně nazval Megaformer. Sám Lagree je v současné době držitelem čtyřiceti patentů včetně patentů na cvičební metodu. Megaformer možná vypadá jako klasický posilovací přístroj, ale není to tak úplně obyčejná hračka.

„Posuvná plošina uprostřed přístroje je jediná věc, kterou má klasický nástroj s Megaformerem společnou,“ vysvětluje Lagree. „Kočárek na Megaformeru je mnohem širší a obsahuje několik řad, které vám pomohou sladit pohyb těla.“ Stroj má také několik rukojetí na přední i zadní straně, které mají pomoci měnit pozice efektivněji. Stroj má také osm různých pružin, které dodávají odpor tělu a možnost cvičení ve svahu, které je náročnější pro posilování.

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji