Vyzrajte na dietu! Zbavte se kil zdravě a chytře

Vyzrajte na dietu! Zbavte se kil zdravě a chytře
Prezentace klienta
  25. října  2017 
 00:00

Dieta. Při vyřčení tohoto slova se zvedne tep skoro každé ženě. Dieta však nemusí znamenat jen trápení a hladovění, po kterém se vám kila stejně rychle vrátí, hubnout se dá totiž i zdravě a s úsměvem. Nevěříte? Čtěte dál a vyzrajte chytře na přebytečná kila.

Jak by měla dieta vypadat

Zdravé hubnutí by mělo být především rozhodnutí, které je jen vaše a ne vašeho okolí. Pokud o něm nejste 100% přesvědčená, neměla byste se do něj ani pouštět, protože výsledek nebude stát za to. Důležité je také neporovnávat se s ostatními. Každá žena je originál a každá tedy shazuje kila jinou rychlostí. Nesrovnávejte se proto s kamarádkami, které hubnou rychleji, a vyvarujte se tak zbytečnému stresu, jenž je pro dietu největším zlem. Posledním důležitým pravidlem, bez něhož se hubnutí neobejde, je pravidelný pohyb. Nemusíte hned začít trénovat na maraton, stačí si každý den protáhnout tělo nebo se jen projít ven. Nejpodstatnější však je, aby vás cvičení bavilo. Potom se k němu budete bez problému každý den vracet.

Autor: Swiss Pharmaceutical

Vláknina je nezbytná

Při hubnutí je velice důležitá vláknina, která zlepšuje zažívání a dokonce napomáhá při snižování hladiny cholesterolu v těle. Vlákninu dělíme na dva druhy – rozpustnou a nerozpustnou. Rozpustná vláknina zvyšuje objem stravy v žaludku a omezuje tak pocit hladu, nerozpustná pak zlepšuje funkčnost trávicího systému, díky níž podporuje peristaltiku střev. Dostatek vlákniny rozpustné i nerozpustné ve vašem jídelníčku chrání vaše tělo také před civilizačními chorobami, jako jsou rakovina trávicího ústrojí, srdeční onemocnění, cukrovka či obezita. Vlákninu najdete například v luštěninách, v obilninách či v některém ovoci a zelenině.

Autor: Swiss Pharmaceutical

Zázrak jménem skořice

I když se může zdát, že skořice je spojena pouze s Vánoci, cukrovím a svařeným vínem, není tomu tak. Toto jedinečné koření má totiž řadu pozitivních účinků, z nichž některé přispívají například i k lepšímu hubnutí. Skořice totiž čistí střeva od parazitů a nežádoucích mikroorganizmů. Díky tomuto pročištění dochází k lepšímu vstřebávání živin a k dokonalejšímu trávení jídla, přičemž se tělo zároveň efektivněji zbavuje škodlivých látek.

Autor: Swiss Pharmaceutical

Osvědčený pomocník při redukční dietě

Pokud jste se rozhodla držet redukční dietu či upravit trávení, vyzkoušejte tradiční český doplněk stravy UniLakt. UniLakt skořice jsou vlákninové tablety obsahující probiotickou kulturou a řasu chlorellu, která napomáhá k upravení trávení a zažívání. Přípravek je obohacen také o vitamin C pro udržení normální funkce imunitního systému, jenž bývá vlivem nevhodného stravování často oslaben. Navíc v tomto doplňku stravy naleznete právě skořici, jež podporuje odbourávání tuků a usnadňuje trávení. Rovněž můžete vyzkoušet i další příchutě Unilaktu – klasik a čoko.

Autor: Swiss Pharmaceutical

Nyní podzimní akce!

Při nákupu na www.unilakt.cz a objednávce nad 299 Kč nyní poštovné zdarma!
Akce trvá do 31. 10. 2017.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji