Jak hubnou Kate, Beyoncé nebo Madonna? Vyzkoušejte diety podle celebrit

  • Jak hubnou Kate, Beyoncé nebo Madonna? Vyzkoušejte diety podle celebrit
    28. července  2017 
     06:00

    S váhou bojují snad všechny ženy, a ty slavné obzvlášť. Zkoušejí všechno možné, aby se faldíků co nejefektivněji a navždy zbavily. O jaké diety se jedná a kterou byste si vybrala vy?

  • Marilyn Monroe

    Autor: profimedia.cz

    Blonďatá ikona Hollywoodu začínala den dvěma syrovými vejci smíchanými s teplým mlékem. Vynechávala oběd a večeřela grilovaná játra, steak nebo jehněčí s pěti mrkvemi. Poslední jídlo dne zakončila dekadentním pohárem s horkým karamelem. Nevyhýbala se ani pohybu. Trénovala s olympionikem zvedání činek i tandemový surfing.

    Připomeňte si okouzlující křivky krásné Marilyn v nezapomenutelném filmu Někdo to rád horké:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: youtube.com

  • Madonna

    Autor: profimedia.cz

    Popová diva je na sebe celý život velice přísná. Dodržuje striktní jídelníček, a navíc také tráví spoustu času v posilovně. Je pravda, že v osmapadesáti by jí postavu mohla závidět jakákoliv o desítky let mladší žena! Madonna drží makrobiotickou dietu.

    Jak to funguje: Padesát procent makrobiotické stravy tvoří celozrnné produkty. Madonna tak má na talíři hlavně neloupanou přírodní rýži, ječmen, proso, loupaný oves, pšeničná a žitná zrna, kukuřici, pohanku. Dále může jíst jakoukoliv zeleninu (dušenou, vařenou nebo pečenou) a také luštěniny a mořské řasy. Kromě mořských ryb a mořských plodů je při makrobiotické dietě zakázáno všechno maso, dále se také nesmějí mléko a sýry. 

  • Beyoncé

    Autor: profimedia.cz

    Těsně před natáčením filmu Dreamgirls porodila dceru Blue Ivy a potřebovala opravdu rychle zhubnout. Dieta, kterou držela, se nazývá Master Cleanse. Nikdo nemohl uvěřit, jak rychlá a účinná je. Po deseti dnech, kdy Beyoncé pila jen citronovou vodu s javorovým sirupem a kajenským pepřem, zhubla o téměř pět kilo. Jenže k tomu také denně dvě hodiny cvičila.

    Jak to funguje: Limonáda se pije šestkrát až dvanáctkrát denně vždy, když cítíte hlad. Můžete k ní přidat i neomezené množství vody a večer mátový čaj. Po ránu se doporučuje slaná voda.

    Recept na limonádu: 2 lžíce čerstvé citronové šťávy, 2 lžíce javorového sirupu, 250 ml vody,  1/10 lžičky kajenského pepře

  • Kate Middleton

    Autor: profimedia.cz

    Vévodkyně Kate je známá svou nádhernou štíhlou postavou. Spekulovalo se dokonce o poruše přijímání potravy, kterou trpěla také Diana, maminka prince Williama. Kate ovšem vyznává zdravé stravování bez jojo efektu a je velkou fanynkou Dukanovy diety.

    Jak to funguje: Dieta má několik fází. První útočná spočívá v tom, že se jí jen zdroje čistých bílkovin a musíte vypít minimálně dva litry vody denně. Tato fáze trvá tak dlouho, jak moc chcete zhubnout. Druhá fáze je rozdělena do dvou podfází: do čistě bílkovinné – režim jako v první fázi – a potom bílkovinové-zeleninové. Její délka závisí na množství shozených kil. Každé kilo je deset dní. Do jídelníčku můžete přidat jedno ovoce denně, dva krajíce celozrnného chleba a 40 gramů sýra. Týdně si můžete dopřát dvě jídla obsahující škrob, maximálně ale 200 gramů! Dvakrát týdně si ale můžete dopřát jídlo podle své chuti. V poslední fázi už je povoleno jíst normálně, váha není ohrožena jojo efektem. Musíte ovšem dodržovat jeden čistě bílkovinný den týdně.

  • Elizabeth Taylor

    Autor: profimedia.cz

    Její kniha diet se stala bestsellerem, ale na Elizabeth bylo vidět, že metoda evidentně nikdy moc nefungovala. Jojo efektu se vyhýbala jen těžko. K večeři se v knize doporučuje jíst například steak sendvič s burákovým máslem. Jiné dny je ovšem dieta tak střídmá, že nejíte téměř nic. Herečka také věřila v kontrolované přejídání – jedno jídlo, k němuž si můžete dát, co chcete. Takže třeba snědla celou pizzu a jako dezert si dala zmrzlinový pohár! Takováhle vybočení jí prý pomáhala pokračovat dál v dietě.

/

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji