Tři věci, kvůli kterým budete hubnutí milovat. Uhodnete je?

  • Tři věci, kvůli kterým budete hubnutí milovat. Uhodnete je?
    5. července  2017 
     06:00

    Hubnutí je hodně o omezování se a překonávání vlastní lenosti. Existují ale jednoduché triky, jak oklamat svůj mozek, aby tohle „mučení“ začal mít rád. Je to jako s dítětem – motivujte ho, odměňujte a chvalte. Ukážeme vám jak.

  • Pořiďte si krásné oblečení na cvičení

    Střelec
    Autor: Shutterstock.com
    Zhubnout bez cvičení jde poměrně těžko, a navíc to není zdravé. Takže na cvičení nezapomínejte, a naopak se na něj začněte těšit – nakupte si nové oblečení. Krásná tílka, šortky, sportovní podprsenku, kalhotky, ponožky, všechno, co potřebujete. Prostě se vybavte, ať jste na to hubnutí krásní, respektive krásné. Budete mít radost z toho, že si nové hadříky můžete obléct, a cvičení se stane příjemným zážitkem.

  • Dopřejte si drahé zdravé potraviny

    oběd
    Autor: iStock.com
    Ano, lososové filety a avokádové pomazánky jsou dražší než deset deka vysočiny a dva rohlíky. Jenže vy se máte rádi a chcete dát svému tělu to nejlepší. Takže si dopřejte i to, co byste si normálně nekoupili. Losos a avokádo jsou potraviny plné bílkovin a ty při hubnutí budete potřebovat. Stejně tak například mandle. Hýčkejte se, tělo se vám odmění.

  • Kupte si inteligentní váhu

    ...
    Autor: archiv redakce
    Inteligentní váha vám nejen řekne, kolik přesně vážíte, ale i vám vypočítá, kolik byste vážit měli a jaký je váš ideální přísun kalorií. Po zadání několika důležitých parametrů, jako jsou věk, výška, tělesná aktivita a pohlaví, vám na základě biometrických měření „vyplivne“ poměr tuků a svalů v těle, údaje o tom, kolik obsahujete vody a kolik váží vaše kosti. Spočítá vám BMI a je schopná si všechny vaše parametry dlouhodobě uchovávat a vyhodnocovat je. Hubnutí se tak stává technickou záležitostí, která vás bude bavit. Navíc se stále můžete ujišťovat, že hubnute zdravě, protože sledujete, zda vám mizí tuky, nebo svaly.

    Další dva skvělé tipy, kvůli kterým budete hubnout ještě snáze a radši, najdete na mojezdravi.cz


     

/
Autor: redakce Moje zdraví

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji