Rychlé a zdravé hubnutí neznamená hladovění

Foto: www.dietavkrabicce.cz
Prezentace klienta
  13. června  2016 
 00:00

Rádi byste zhubli, ale představa dodržování přísného dietního režimu vás děsí? Co takhle vyzkoušet pokrmy, které jsou nejen chutné, ale zároveň blahodárně prospívají vašemu zdraví. Uvidíte, že pokud si na jídle pochutnáte, budou se vám nadbytečná kila shazovat mnohem snadněji.

Vše je o jídle

Každý, kdo se už pokoušel zhubnout, ví, že hladověním vysněných výsledků nedosáhne. Naproti tomu vhodně zvolený jídelníček v kombinaci s dostatečným pohybem, má trvalejší efekt. Pokud potřebujete v krátké době zhubnout pět až sedm kilo, máme pro vás tip. Takto úžasných výsledků můžete dosáhnout pomocí krabičkové diety, díky které budete hubnout bez pocitu hladu.

Autor: www.dietavkrabicce.cz

Co jíst?

Začali jste s hubnutím, ale stále si nevíte rady se svým jídelníčkem – které potraviny konzumovat a které naopak úplně vyloučit? Nechte tyto starosti odborníkům. Krabičková dieta funguje na principu pravidelné a vyvážené stravy, jenž konzumenta učí k tomu, aby jedl 5x denně v pravidelných intervalech takové množství jídla, aby nikdy nehladověl a zároveň nepřibral další tukové zásoby.

Proč krabičková dieta

Díky krabičkové dietě můžete hubnout snadno, rychle a bez hladovění. Pravidelná a vyvážená strava navíc pozitivně ovlivní i vaše zažívání a rozložení energie do celého dne. Pokud si jídla do krabičky nechcete z jakéhokoliv důvodu připravovat sami, můžete si svou dietní stravu objednat na www.dietavkrabicce.cz.

Autor: www.dietavkrabicce.cz

Věděli jste, že průměrný člověk pracující v kanceláři utratí denně za oběd 111 Kč, večeři 50 Kč a 50 Kč za snídani + svačiny? Program www.dietavkrabicce.cz vás tedy stojí navíc pouhých 39 Kč denně. Navíc s krabičkovou dietou odpadají starosti s nákupem a každodenním vařením.

Certifikovaná kvalita

Krabičková dieta je připravována výhradně z čerstvých a kvalitních surovin pod přísným hygienickým dohledem. Všechna jídla jsou vyvíjená profesionálním týmem kuchařů s bohatými zkušenostmi s domácí i mezinárodní kuchyní. Dietavkrabicce.cz je držitelem certifikátu HACCP, který zaručuje bezpečnost a především vysokou kvalitu našich programů ve všech fázích manipulace s pokrmy, surovinami, skladováním a distribucí.

 

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji