Nový díl Superchlapů: Pořad čeká jedna změna! Budou změny i v týmu?

Nový díl Superchlapů: Pořad čeká jedna změna! Budou změny i v týmu?
28. května  2016 
 06:00

Po krátké pauze se v neděli večer můžete opět těšit na souboj na ostří nože. Tedy obrazně řečeno. Čeká vás totiž pokračování show Superchlapi, kde se sedm statečných snaží poprat s výzvou, a to zdolat triatlon. Jak se jim, v polovině úsilí, daří? 

Tak, a od teď začínáme stříhat z toho kratšího metru, soutěž Superchlapi se totiž překlenula do druhé půlky. Stále ještě zbývá sedm chlapů, kteří chtějí zdolat triatlon. Jak vidí nyní své síly? Mají vůbec ještě nějaké? To prověří první kombinace všech tří disciplín v jednom dni.  

Video se připravuje ...
Co si přichystali soutěžící pro Jardu? • VIDEO: FTV Prima

Můžete se ale také těšit na přepadovky. Při společných trénincích se sice snaží, ale co pak v soukromí? Neflákají to náhodou? Některé soutěžící ale čeká také nucená pauza na marodce. Kdo ze sedmi soutěžících "padne"? 

Pokud se už nemůžete dočkat, podívejte se na videa o tom, co vás čeká a nemine. Třeba se už nyní dozvíte, komu se říká Chytrolín, Karbanátek nebo Jupiter. Ale pozor: jedna změna vás určitě nemine! A to, že od neděle se lehce mění čas vysílání. Superchlapi si nalaďte ve 21.55 na TV Prima. Pokud by vám to uteklo, nic se nebojte, ve středu ve 22.30 se můžete podívat na reprízu. 

Video se připravuje ...
Chlapi moc neposlouchají svého trenéra... • VIDEO: FTV Prima

Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji