Superchlapi: V druhém díle čekejte nejen pořádný trénink, ale i emoce!

Který z mužů začíná mít problémy?
Foto: Prima
7. května  2016 
 06:00

Osm statečných se rozhodlo postavit se výzvě, a to nemalé. Chtějí zdolat triatlon, což jsou necelé dva kilometry plavání, dvacet jeden kilometr běhu a devadesát kilometrů na kole. Chlapi mají za sebou první trénink a ve druhém díle je kromě pořádné makačky čekají i emoce! 

Fyzioterapeutka Helena Krumlová
Autor: Prima

Jak snášíte, když na vás někdo při tréninku řve? Většina lidí dost těžko a namísto toho, aby to na ně působilo motivačně, tak je to spíše otráví. Nota bene ve chvíli, kdy toho už mají plné kecky. Jak se k tomu asi postaví osm Superchlapů, které si ve druhém díle stejnojmenného pořadu vezme do parády kondiční trenér Jarda Černý, který se bude starat o jejich fyzičku? 

Zdá se, že by to třeba někteří mohli vzdát, kdyby se na jejich ztrápené svaly nepřišla podívat pohledná, křehká fyzioterapeutka, Helena Krumlová. Žádnému chlapovi to přeci nedá, aby se před ženou tvářil zkormouceně a přehnaně si stěžoval. Však jsou páni tvorstva, ne.

Trenér Jaroslav Černý
Autor: Prima

Ve druhém díle se ale začne pomalu oddělovat zrno od plév. Už při tomto kondičním tréninku bude znát, kdo toho má plné kecky a kdo to zvládá s přehledem, s rukou za zády. Kromě jejich fyzičky se tu ale prověří i to, jak fungují v kolektivu. Bude totiž pokračovat kauza nezaplaceného minibaru z prvního dílu. Což pořádně rozčeří vody. Nejenže se soutěžící mezi sebou podezírají, ale trenéři jsou pořádně nabroušení, protože alkohol do tréninku rozhodně nepatří!

Kdo dostane žlutou kartu? Podívejte se v neděli 8. května od 21:30 na FTV Prima. A zapojte se do podobných výzev i vy, a to pomocí aplikace Superlife

Video se připravuje ...
Kdo dostane od trenéra "čočku"? • VIDEO: Prima

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji