Superchlapi startují! Kdo je váš favorit?

Superchlapi během tréninku.
Foto: FTV Prima
30. dubna  2016 
 08:41

Žen, které se rozhodly zhubnout, a navíc ještě dobrovolně s tím vystoupit do světa, je spousta. Chlapi většinou bývají v tomto směru skromější a příliš nevyčnívají. Až na osmičku statečných, která má před sebou velkou výzvu! 

Dva kilometry plavání, devadesát kilometrů na kole, dvacet jedna kilometrů běhu. To má být závěr celého snažení osmičky statečných z pořadu Supechlapi, který startuje 1. května na FTV Prima. 

 

Na koho se můžete těšit? 

Důvody, proč se jednotlivci rozhodli do takto náročné akce jít, jsou skutečně rozdílné. A kdo že jsou ti hlavní hrdinové? Policista Jakub, kterého přihlásila manželka; charismatický Francouz David, žijící v Česku; upovídaný Petr; vyhazovač Martin, který je se dvěma dětmi na mateřské dovolené.

Dále pak nejstarší účastník Jiří, který se nebojí přijmout takto náročnou výzvu; vlasatý Jaroslav, který sám vychovává dvě děti; záletník Rudolf – velký vtipálek, na kterého ale musí dohlédnout manželka, a Jirka II, pro kterého je, vzhledem k jeho fyzičce, tento závod snad největší výzvou.

Pořad Superchlapi startuje v neděli 1. května.
Autor: FTV Prima

Zvládnou velmi náročnou přípravu, kolik z nich se dostane až do závodu a kdo nakonec zvítězí? Kromě trenérů a odborníků na slovo vzatých je bude po celou dobu doprovázet aplikace Superlife. Ta je postavena zejména na zvládání sportovních výzev. Zatímco osm statečných bude bojovat se svojí výzvou zdolat triatlon, vy si můžete najít svou vlastní. Aplikace je kompatibilní jak s Android, tak iOS.

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji