Tajemství štíhlé Jennifer Aniston: Podívejte se, jak vypadá její jídelníček!

  • S jídelníčkem pomáhá herečce Jennifer Aniston její manžel, Justin Theroux.
    Foto: Profimedia.cz
    12. dubna  2016 
     06:00

    Při pohledu na některé herečky, modelky nebo zpěvačky člověka napadne, že ony snad nikdy nejedí. Nebo možná zeleninu. Dušenou. A ještě navrch tráví celý den v posilovně. Mezi takové ikony patří i Jennifer Aniston. Sama však tvrdí, že její životní styl je dost podobný tomu "obyčejných lidí". Jak tedy vypadá její jídelníček? 

  • Tajemství tkví nejen v józe

    Poloha psa.
    Autor: Shutterstock.com
    Patří mezi nejkrásnější herečky Hollywoodu a její věk by jí tipoval pouze málokdo. Jennifer Aniston letos v únoru oslavila čtyřicáté sedmé narozeniny a kdejaká žena v jejím věku by si přála znát její tajemství. Kromě toho, že herečka už více než deset let cvičí pravidelně několikrát denně jógu, tak kdykoli, když je vyčerpaná po celém dni na place, vezme své psy a vydá se s nimi na celý den na procházku. To ale není vše. Úspěch tkví i v jejím jídelníčku.
  • Překvapení v ovesných vločkách

    Jaké tajemství skrývají vločky Jennifer Aniston?
    Autor: Shutterstock.com
    "Když vstanu, vypiju horkou vodu s citronem. Pak si udělám shake z avokáda a vajec, to je můj nejoblíbenější," svěřila se herečka americkému Elle. Do toho přidá ještě kapku zázračného kokosového oleje. Na tomto nápoji se nezdá nic až tak moc zázračného. To ovesné vločky s přidanou surovinou jsou mnohem zajímavější. "Někdy si dělám ovesnou kaši, do které přidám sníh z bílku," svěřuje se. To ji naučil manžel Justin Theroux. Je to způsob, jak díky málu získat kopu bílkovin. Chvíli před dokončením vaření ovesné kaše přidá bílek, čímž kaše nabere úplně nových rozměrů: je nadýchanější. Do třetice si ke snídani dává také třeba jáhlovou kaši s banánem. 
  • Nebojí se jednoduchosti

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Oběd a večeře jsou u herečky jednodušší, než by si někdo mohl myslet. I když by při svém platu mohla jíst každý den kaviár a samé exotické ovoce, div ne vypěstované pouze pro ni, vypadá její jídelníček stejně jako u některých z nás. K obědu si dává většinou nějaký zeleninový salát s pořádnou dávkou bílkovin, ať už ve formě masa, sýrů nebo vajíček. Večeře je obdobná. Opět zelenina kombinovaná se zdroji proteinů. Mezitím se ale rozhodně hlady netrápí. Ke svačině si zakousne třeba jablko s burákovým máslem nebo hrst oříšků. Aby doplnila zdravé tuky. 
  • Těstoviny jsou občas nutnost!

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Při slově "sacharidy" se nejedna dietářka chytne za hlavu, a pro jistotu se ještě pokřižuje. Přitom ale i je při hubnutí potřebujeme, jsou zdrojem energie. Navíc jako příloha vůbec nejsou na škodu, na tom se shodují i odborníci. A jejich kouzlu propadla i tato herečka. Když už neslouží těstoviny jako příloha, volí je jako rychlý oběd s sebou. Ovšem ne vždy jim takto propadala. "Přivedl mne k nim manžel. Jen nevím, jestli mu za to mám děkovat, nebo nadávat," směje se herečka. 
    Video se připravuje ...
    Jíte zeleninu místo příloh? Chyba! Možná kvůli tomu nehubnete • VIDEO: Vím, co jím a piju
  • Nejlepší jsou carbonara

    Herečka miluje těstoviny carbonara.
    Autor: Shutterstock.com
    Dobře – když už tedy těstoviny, tak ideálně na sucho, třeba s kuřecím masem a zeleninou. Jenže Jennifer propadla mnohem kaloričtější  variantě. Její nejoblíbenější jsou těstoviny carbonara. Tedy – trochu si je samozřejmě přizpůsobila svému životnímu stylu. Kromě vajíčka do nich dává ještě trochu parmezánu a místo slaniny drůbeží maso. No, až na ten parmezán je to skutečně v pořádku. Pokud chcete být ale ještě striktnější, místo tohoto tučného sýra zvolte jiný – třeba eidam, camembert nebo madeland. 

/

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji