7 cviků, které skutečně fungují! Perfektní postava během měsíce

7 cviků, které skutečně fungují! Perfektní postava během měsíce
21. ledna  2024 
 06:00

Je možné vytvarovat postavu za jeden měsíc? Určitě, ale nebude to zadarmo. Osobní trenérka z Form Factory Dominika Horáková pro vás připravila 7 kardio cviků, které jsou sice náročnější, ale které – jak říká – stojí za to.  

 

CVIČTE PODLE VIDEA

Chcete vidět výsledky co nejdříve? Zařaďte do svého programu těchto sedm cviků. Sestava je zaměřena na celé tělo, což je daleko účinnější než se soustředit pouze na jednu problémovou partii. Kalorie budete spalovat ještě nějakou dobu po cvičení.

Nejlepší kardio na hubnutí: Náročné, ale efektivní

1. Dřepy s výskokem. Zpevněte celé tělo a při dřepu nechoďte až úplně dolů. Soustřeďte se na správné dýchání – výdech je při výskoku.

2. Skákací panák je na techniku jednoduchý, i tak si ale hlídejte správné provedení. Zpevněte celé tělo, hlavně břicho, a pozor na to, ať nevytáčíte kolena do stran.

3. Nůžky můžete dělat v různých variantách. Trenérka si pro vás připravila horizontální nůžky vleže, při nichž kmitáte nohama na střídačku nahoru a dolů.

4. Boxer je cvik, při kterém jednoduše běžíte na místě a boxujete. Paže držte v úrovni ramen, ať je pořádně posílíte. Mimochodem, běh na místě patří k oblíbeným domácím cvikům na hubnutí.

5. Dřepy s výkopem patří do skupiny stabilizačních cviků a jsou náročnější na provedení. Dívejte se do jednoho bodu, lépe tak udržíte rovnováhu. A myslete na to, že se zadkem a nohama dokáže tohle cvičení udělat zázraky!

6. Sklapovačky také existují v různých podobách. Ve videu si zacvičíte variantu s pokrčenýma nohama, při které se nezvedáte až nahoru.

7. Zakopávání vestoje završí naši účinnou kardio sestavu. Tento cvik se vám bude provádět lépe, pokud si pomůžete rukama. 

7 kardio cviků si zacvičte podle videa s fitness trenérkou Dominikou Horákovou.

Video se připravuje ...
Kardio trénink • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji