Hubnutí celebrit: Tajemství dokonalé postavy Jennifer Aniston nebo Gwyneth Paltrow

  • Hubnutí celebrit: Tajemství dokonalé postavy Jennifer Aniston nebo Gwyneth Paltrow
    7. července  2015 
     06:00

    Filmová a televizní kamera je nemilosrdná – kromě toho, že celkově opticky přidá na hmotnosti, také nemilosrdně odhalí každý faldík nebo povislou část těla. Nejen proto hollywoodští herci i herečky tráví hodiny v posilovnách ve snaze najít nejefektivnější cviky pro svou postavu. O to nejlepší se podělí i s vámi!

  • Záda podle Halle Berry

    Halle Berry se byla s kamarádkou projít na pláži. Všudypřítomní fotografové si ji ale našli
    Autor: profimedia.cz
    Halle Berry se objevila ve slavné bondovce Dnes neumírej a bez dokonalé postavy by se prostě Bond Girl stát nemohla. Jaký je její trik pro skvěle vypracovaná záda a ramena? Sedněte si doma na gymnastický míč a do rukou vezměte činky. Pro začátek stačí kilové, posléze můžete přidat. Předkloňte se tak, aby bylo tělo rovnoběžně se zemí, hrudník ležel na kolenou, a ruce spusťte volně na zem. Poté začněte zvedat lokty dozadu a nahoru. Úplně v nejzazším bodu ještě přitiskněte lopatky co nejvíce k sobě, poté spusťte činky zas dolů. Cvičte tři série po dvaceti.
    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
  • Zadeček jako Jennifer Aniston

    Aniston má stále dokonalou postavu
    Autor: Foto Profimedia.cz
    Cvičení podle Jennifer Aniston kombinuje jógu a bojové sporty. Svaly protahuje a zároveň posiluje. Výsledkem je pevné pozadí, takže jak na to? Stoupněte si s rozkročenýma nohama a pokrčenými koleny a ruce dejte vzhůru, jako byste držela velký nafukovací balon. Pak se ukloňte vlevo. Levou nohu pokrčte, pravou natahujte, dávejte pozor, aby tělo zůstalo v rovině – ani v předklonu, ani v záklonu. Pak se zase narovnejte a zkuste to na druhou stranu.
    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
  • Nohy á la Gwyneth Paltrow

    Herečce to v retro šatech sluší
    Autor: profimedia.cz
    Cvičení, které si zamilovala Gwyneth Paltrow, formuje především vnější stranu stehen. Posaďte se na podložku na levou boční stranu hýždě, opřete se o levé předloktí, pravou rukou se opírejte před břichem. Levou nohu lehce pokrčte: pravou natáhněte a zvedněte co nejvýše. Pak ji – nataženou – položte směrem dopředu a zase zvedněte. Začněte se sérií 25 cviků a pak vystřídejte strany. Později můžete počet opakování zvednout i na padesát.
    Stehna jako bohyně? Jde to!
    Autor: Shutterstock.com
  • Bříško jako Jessica Alba

    Jessica ještě předtím, než měla Honor
    Autor: ČTK

    Jessica Alba se může pyšnit dokonale vypracovaným břichem. Sama tvrdí, že je to hlavně díky následujícímu cvičení: připravte se do pozice, jako byste chtěla dělat kliky. Pak pomalu zvedněte lehce jednu nohu a pokrčte ji. Pokud jste začala s levou, namiřte ji lehce k pravému lokti. Koleno přitiskněte na hrudník. Nohou se neopírejte o zem a držte rovnováhu. Nohu vraťte zpět a to samé udělejte s druhou, tedy pravé koleno pokrčte směrem k levému lokti. To vše opakujte pětkrát. Abyste udržela rovnováhu, uvidíte, že budete muset zatnout i takové svaly, o kterých jste ani netušila, že na vašem těle existují.

    ...
    Autor: Shutterstock.com

/
Autor: is

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji