Dieta

a
b
c
č
d
e
f
g
h
ch
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
ř
s
š
t
u
ú
v
w
x
y
z
ž

Bezmléčná dieta podle Megan Fox

Bezmléčná dieta podle Megan Fox
14. prosince  2014 
 18:45

Nikoli mléko, ale sója a výrobky z ní jsou jedny ze základních kamenů této diety, která slibuje úspěšné hubnutí – samozřejmě pokud člověku nevadí poměrně přísný dietní jídelníček. 

Co můžete čekat: dieta není jen o vyloučení mléka a mléčných výrobků, ale také o přísném nízkosacharidovém dietním jídelníčku.

Výhody a nevýhody: určitě ji ocení alergici na laktózu, ale jak už bylo zmíněno, nejde jen o vyloučení mléka. Troufáte-li si tedy na přísný dietní režim, hurá do toho.

Herečce Megan Fox (28) se podařilo po porodu zhubnout 10 kilo téměř jako mávnutím kouzelného proutku. Její tajemství tkví ve vynechání mléčných výrobků z kravského, kozího i ovčího mléka. Podle odborníků tato dieta skýtá množství výhod. Pro dospělého člověka může být mléko špatně stravitelné, což může vést k potížím, jako jsou plynatost, nadýmání, únava nebo kožní problémy. Mléko navíc obsahuje mléčný cukr a živočišné bílkoviny, které mohou za naši tloušťku. Megan tedy tradiční mléčné výrobky raději nahradila mlékem sójovým, mandlovým, rýžovým nebo kokosovým.

Ukázka Meganina dietního jídelníčku:

Snídaně – obilná kaše s mandlovým nebo sójovým mlékem a čerstvým ovocem

Oběd – grilované kuře s avokádovým salátem a cherry rajčátky

Večeře – zeleninový kuskus s pórkem

Diskuse ke článku

.

Nejčtenější články

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji