Seriál cvičení 2017: Domácí posilování krok za krokem!

  • Seriál cvičení 2017: Domácí posilování krok za krokem!
    6. ledna  2017 
     06:00

    Bylo by krásné hubnout pouze sílou myšlenky, ale zatím je k tomu stále potřeba odlehčený jídelníček a dostatek pohybu. V lednovém hubnoucím seriálu jsme s trenérem Radkem Pajičem z Bomton Power Concept pro vás připravily sérii domácích cviků, které zvládnete levou zadní. 

  • Hýbat se, hýbat se, hýbat se!

    ...
    Autor: Shutterstock
    Svět fitness center a tělocvičny přetékající testosteronem? Takhle nemusí vypadat posilování a cvičení. Klidně se do toho můžete pustit v klidu domova. Stačí vám k tomu denně patnáctiminutovka, kterou si můžete dát ráno nebo večer, to záleží na vás. Nikdy ale nespoléhejte na to, že jeden jediný cvik vám pomůže k tomu, abyste měla ploché břicho a menší zadeček. Jde vždycky o komplexní sadu cviků, které budou postupně posilovat celé vaše tělo.

    Stejně tak ale samotné cvičení nestačí, zvláště pokud očekáváte úbytek na váze v co nejkratší době. K tomu přidejte ještě kardio cvičení. Ať už je to běhání, svižná procházka, badminton s kamarádkou nebo hodina zumby či aerobiku. Je jedno, co děláte, důležité je se hýbat! 

  • Protáhněte se!

    Ať už se rozhodnete začít s posilováním jakékoliv partie, na začátku by vám rozhodně nemělo chybět protažení. Upozorněte svaly a kosti na to, že opět poznají něco, co jim teď chvíli bylo třeba skryto. Důležitější než strečink je ale před cvičením zahřátí. A protože žijeme ve 3D světě, snažte se, aby pohyby byly vždy do všech stran, nikoliv pouze ploché na místě, bez většího rozptylu. 
    Video se připravuje ...
    Hubnutí 2017: Začíná tréninkový plán, přidejte se k nám! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
  • Cviky na stabilitu

    Cvičení není jen o tom, vypadat jako z fitness magazínu, naše tělo ho potřebuje i kvůli tomu, aby správně fungovalo, aby nás méně bolela záda... Bohužel většina z nás je dost jednostranně zaměřena, často používáme jednu část těla více než tu druhou, která je pak ochablejší, se zkrácenějšími svaly. Nejlepší nápravou jsou stabilizační cviky. Kromě toho – posilování pro vás pak bude jednodušší.  
    Video se připravuje ...
    Hubnutí 2017: Naučte se cviky na stabilitu a posílení celého těla • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
  • Hýždě a stehna

    Které partie jsou pro ženu nejproblematičtější? Prsa, hýždě, stehna, ruce, záda, vlastně celé tělo. Přiznejme si to, většina z nás má sama se sebou problém, a to s celým tělem. Nicméně když to vezmeme odspodu, začneme hýžděmi a stehny. 
    Video se připravuje ...
    Hubnutí 2017: Domácí cviky na posilování zadečku a stehen • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

/

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji