Krásná a pevná prsa jako ve dvaceti? Víme, jak na to!

  • Krásná a pevná prsa jako ve dvaceti? Víme, jak na to!
    4. září  2015 
     06:00

    Krásná ňadra můžete mít v jakémkoliv věku, i když uznáváme, že ty mladší to mají mnohem jednodušší. Máme pro vás ale pár triků, jak docílit krásného dekoltu tak, že od něj muži už nikdy neodvrátí oči. 

  • Cvičte

    Video se připravuje ...
    Trenérka Markéta vám poradí, jaké cviky jsou nejlepší pro krásný dekolt. • VIDEO: Adam Balažovič
    Pokud chcete mít pevná ňadra, bez cvičení se neobejdete. Zemskou gravitaci sice neobelstíte, ale bude mít s vámi pak větší práci. Pokud ale cvičíte nejen kvůli pevnějším prsům, ale i kvůli snížení celkové tělesné hmotnosti, připravte se na to, že se vám objem hrudníku trochu zmenší. Prsa jsou totiž vyplněná tukovou hmotou, která se při posilování spaluje. Ale žádný strach, o své přednosti rozhodně nepřijdete. Cviky připravila Markéta Brožová z fitness Contours.
  • Investujte do pořádné podprsenky

    Jak často a jak prát podprsenku? Poradíme vám!
    Autor: Shutterstock
    Ano, sice je cvičení základ, ale pro pevná prsa toho můžete udělat více. Třeba dobře padnoucí podprsenka s pořádnými ramínky, která ňadra pohodlně podpoří, umí také zázraky. Bez opory totiž mohou prsní svaly ochabovat. Nebojte se vyztužených kousků! 
  • Spěte na zádech, pokud to jde

    Jestli chcete pevná ňadra, spěte na zádech.
    Autor: Shutterstock.com
    Krásná prsa ale nejsou jen o tom, aby byla pevná. Nejedna žena je nešťastná z toho, že se jí s postupujícím věkem dělají v dekoltu vrásky. Jestli se jich chcete vyvarovat, naučte se spát na zádech, nikoliv na břiše. Některé ženy tvrdí, že nabyly pevnějších ňader tím, že spaly v podprsence. Tvrdila to kromě jiných i Marilyn Monroe. Odborníci se ale ne vždy shodují na tom, zda to skutečně pomáhá, či nikoliv. Pokud jste i vy zastánce spaní ve spodním prádle, vybírejte důkladně a raději než po těch vyztužených sáhněte po pohodlných sportovních kouscích.
  • Investujte do kosmetiky

    Prsům věnujte stejnou pozornost, jako třeba obličeji.
    Autor: Shutterstock.com
    Stejně jako pečujete o svůj obličej, byste měla pečovat i o ňadra. Dodávejte jim dostatečnou hydrataci pomocí krémů. Kromě běžných tělových mlék seženete v drogerii i takové kousky, které jsou zaměřeny na váš dekolt. Kůži vypnou, takže prsa budou poté vypadat pevnější.
  • Rozprouděte krev

    Kráse prsou pomáhá masáž sprchou.
    Autor: profimedia.cz
    Pořádné prokrvení celého těla včetně prsou může také napomoct k tomu, abyste se nebála svou chloubu vystavovat. Ňadra denně masírujte, osprchujte je na začátku koupele studenou vodou a používejte speciální rukavice na masáže. Důležité je rozproudit lymfatický systém, aby pomohl tělo vyčistit od škodlivých látek, což vede ke zjemnění a hlavně zpevnění pokožky.

/

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji