VIDEO: Cviky, díky kterým zhubnete během dovolené. Stačí 15 minut denně!

VIDEO: Cviky, díky kterým zhubnete během dovolené. Stačí 15 minut denně!
18. července  2015 
 06:00

Pojímáte dovolenou jako flákání, nebo chcete něco dělat pro své zdraví? Zvládnout se nakonec dá i obojí. Klidně většinu dne prolelkujte, ale čtvrthodinu denně byste snad pohybu obětovat mohly, že? Za pevnější nohy, zadek či břicho to stojí. 

Když se naše kolegyně z tištěného Blesku pro ženy vydala na focení cviků na dovolené, nemohly jsme zůstat jen tak nečinně sedět v redakci a vydaly jsme se na cestu s ní. I nás totiž zajímá, jak to vlastně na dovolené udělat, aby si člověk sice mohl odpočinout, ale přitom nevypadl ze cvičicího režimu. Kupodivu to není taková dřina. 

 

Na každou část těla stačí jediný cvik, ale musíte samozřejmě zvýšit intenzitu opakování. Tomu pak věnujte alespoň patnáct až dvacet minut denně, aby se vám svaly "nepřepnuly" do prázdninového modu – po dovolené by se pak totiž těžce sbíraly. Stačí, když si na cestu přibalíte jedny kalhoty a tričko, a posilovat můžete s vahou vlastního těla. 

Video se připravuje ...
Cvičitelka Dana poradí, jak se i na dovolené udržovat v kondici • VIDEO: Adam Balažovič

A jaké že to vlastně jsou ty nejlepší cviky na dovolenou? To se dozvíte v Blesku pro ženy č. 29, které vychází v pondělí 20. července.

BPŽ_30
Autor: archiv Blesk

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji