Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dieta smyslné Beyoncé? Javorový sirup!

V roce 2007 byla Beyoncé v internetové anketě magazínu AskMen.com zvolena přítelkyní snů. Nejatraktivnější světovou celebritou.
28. dubna 2010 | 12:37

Populární zpěvačka a herečka Beyoncé (28) je pro mnohé muže esencí ženství, symbolem erotiky par excellence. Přesto není se svým tělem spokojena a dělá vše proto, aby bylo dokonalejší. A když potřebuje pár kil shodit, nasadí sirupovou kúru.

Kakaová hvězda Beyoncé umí křivky náležitě prodat – v civilu i na scéně. Její outfity jsou dráždivě vyzývavé, zkrátka sexy. Tahle osobnost, která si je vědomá svého ženství, rozhodně nevypadá, že by se trápila mindráky. Přesto je má,.

Zpěvačka otevřeně přiznává, že celý život bojuje s váhou, s ukládáním tukových polštářků jako většina jiných krasavic. „Nejsem od přírody přirozeně  štíhlá, mám typicky ženskou postavu. Musím se proto držet v jídle hodně zkrátka a pravidelně cvičit. Jakmile jen na pár dní poruším režim, vynechám trénink, je to na mně vidět.“, říká.

Pravidelné posilování je pro Beyoncé samozřejmostí. Mezi její oblíbené patří dřepy a výpady s lehkými činkami v rukou, cviky na míči. Také často a ráda běhá. Svalstvo nohou zpevňuje na pět kilometrů dlouhé trase s náročným terénem. Silná vůle jí rozhodně nechybí.

V roce 2007 byla Beyoncé v internetové anketě magazínu AskMen.com zvolena přítelkyní snů. Nejatraktivnější světovou celebritou.
Autor: isifa.com

Tipy od Beyoncé

* Zpevněte si pozadí. Lehněte si na záda na míč. Nohy mějte před sebou, opřené o zem. Rukama se ze stran míče přidržujte země. Stáhněte zadek, zvedněte boky a pánev, chvíli vydržte, pak svaly uvolněte. Opakujte v sériích po 20 cvicích.

* Vytvarujte nohy. Neběhejte jen po rovině. Vybírejte si vlnitý terén s mírnými kopci. Při běhu nahoru a dolů intenzivně zapojíte svaly stehen a lýtek. Celé nohy se tak zpevní mnohem rychleji.

Hubnutí a očista zároveň

Pokud potřebuje Beyoncé rychle zhubnout, nasadí osvědčenou dietu s javorovým sirupem. Kvůli jedné z hlavních rolí v muzikálu Dreamgirls díky ní za čtrnáct dnů shodila deset kilogramů. Samozřejmě pod dohledem lékařů.

Velkou výhodou této kúry je i detoxikační účinek. Tělesná hmotnost se sníží, tělo od toxinů .očistí. Zvýší se imunita i koncentrace. Člověk má více energie, jasnější pleť, jiskrnější pohled, lesklejší vlasy a silnější nehty.

Jak na to:

Ve džbánku smíchejte 2 polévkové lžíce přírodního javorového sirupu, 2 lžíce čerstvě vymačkané citrónové nebo limetkové šťávy se špetku kajenského pepře a půl litru vody. Může být teplá i studená. Záleží na chuti. Pokud si chcete nápoj připravit na celý den, dejte na 1 ½ litru vody 140 ml javorového sirupu, šťávu ze čtyř citronů a kávovou lžičku kajenského pepře. Vše dobře promíchejte. Před každým nalitím dobře protřepejte. Pijte 8-12 sklenic denně.

Nabízí se tři varianty

Kompletní očista - po dobu deseti dní se pije pouze nápoj ze sirupu a citrónové šťávy. Poprvé je vhodné půst ukončit po pěti až sedmi dnech. Kúra může být prodloužena až na čtrnáct dní.
Upozornění: Před absolvováním procedury je nutné se poradit s lékařem.

Relaxační verze – po dobu čtrnácti dnů se snídaně nebo večeře, popřípadě obě jídla, nahradí dvěmi až třemi sklenicemi nápoje. Během kúry je nutné se vyhnout sladkostem, uzeninám, červenému masu, smaženým potravinám, bílému pečivu, mléčným výrobkům, kávě a alkoholu.

Pravidelná jednodenní očista – jak název napovídá, drží se jeden den v týdnu, kdy se běžná strava nahradí javorovým detoxikačním nápojem.

Autor: Lenka Chvostová, frč