Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Láska je nevyzpytatelná! Rozvedená žena zhubla 25 kilo a zamilovala se do své cvičitelky

Tina Lessiter se svojí fitness instruktorkou a současnou partnerkou Gemmou Mullinger.
16. října 2014 | 06:00

Trauma z rozvodu řešila jídlem. Když už vážila víc jak 110 kilo, rozhodla se, že s nadváhou skoncuje. Začala chodit do posilovny, našla si trenérku. A do té se nakonec zamilovala. 

"Brala jsem ji jako dobrou kamarádku. Nikdy mě ani nenapadlo, že bych se mohla zamilovat do osoby stejného pohlaví. Nakonec to ale dopadlo tak, že jsem si večer vyšly jako přátelé a na konci večera jsme byly pár," prozradila osmatřicetiletá Tina Lessiter.

Ta začala tloustnout po rozpadu svého sedmiletého manželství. "Vždycky jsem měla problémy s váhou, ale po odchodu manžela jsem přestala mít svůj život pod kontrolou. Byla jsem vděčná za jakoukoliv čokoládovou tyčinku," svěřila se.

Jednoho dne se ale Tina rozhodla, že začne navštěvovat místní posilovnu. Cvičit chodila šestkrát týdně  a brzy se začala přátelit s jednou z cvičitelek. A záhy přišla na to, že se s Gemmou skvěle doplňují.

"Nikdy jsem si myslela, že bych mohla milovat jinou ženou, dokud jsem se nesetkala s Tinou," svěřila se Gemma. "Obě jsme překvapeni, jak dlouho jsme spolu šťastné," dodala.