Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zbavte se konečně břišního tuku! Pomůže vám citron a koření

  • Máme pro vás několik rad, které vám k plochému bříšku pomůžou.
    21. září 2014 | 06:00

    Stále marně bojujete s tukem usazeným na bříšku? Když víte jak na to, zbavíte se ho snadno! Máme pro vás několik rad, které vám k plochému bříšku pomůžou. Dají se jednoduše dodržovat každý den a navíc prospějí vašemu zdraví.

  • Začněte den citronovou šťávou se špetkou soli

    voda s citronem
    Autor: profimedia.cz

     

    To je jedna z nejlepších terapií na odstranění břišního tuku. Trochu citronové šťávy vymačkejte do sklenice teplé vody a přidejte špetku soli. Tenhle koktejl zrychlí váš metabolismus a začnete se břišního tuku zbavovat. Pijte každé ráno.

  • Dejte si syrový česnek

    česnek
    Autor: Shutterstock.com

     

    Pokud to zvládnete, rozžvýkejte po ránu dva až tři stroužky česneku a pak teprve vypijte sklenici citronové vody. Tím se zdvojnásobí proces hubnutí a zlepší cirkulace krve v celém těle. Chce to samozřejmě silný žaludek a dobrou ústní hygienu.

  • Pravidelně pijte

    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Pitná voda v pravidelných intervalech pomáhá „rozpouštět“ tuk kolem břicha a zlepšit metabolismus. Navíc odstraňujete toxiny z těla. Proto dodržujte pitný režim a vypijste alespoň 2,5 - 3 litry dekutin každý den. Zhruba jednu polovinu byste pak měli vypít dopoledne, aby byl efekt dokonalý.

  • Okořeňte si jídelníček


    Zázvor
    Autor: profimedia.cz

     

    Používejte často skořici, zázvor a černý pepř, zásluhou těchto „dochucovadel“ zaútočíte na břišní tuk vcelku ostře! Dokážou totiž lehce zvýšit tělesnou teplotu a tím zrychlit metabolismus a spalování kalorií. Chilli papričky pak obsahují rostlinný alkaloid kapsaicin, který zlepšuje zažívání a urychluje látkovou výměnu.

  • Vyhoďte bílou rýži a bílou mouku


    ...
    Autor: profimedia.cz

     

    Vyměňte bílé produkty za hnědou rýži, tmavý chléb, celozrnné obiloviny, oves a quinou. Mají sice stejné množství kalorií, jako výrobky z bílé ouky, ale obsahují velké množstvá vlákniny, která vás zasytí na delší dobu. Spálíte více kalorií při jejich trávění a nezvyšují vám hladinu cukru v krvi, takže vás nebude za chvíli honit chuť na něco sladkého.

  • Vyvarujte se sladkostí


    Ovoce
    Autor: Shutterstock.com

     

    Držte se dál od sladkostí, slazených nápojů a potravin bohatých na tuk. Jejich konzumace může zvýšit tělesný tuk kolem různých oblastí těla, nejvíc ale kolem břicha a stehen. Chuť na sladké uchlácholte ovocem.

Autor: mac
Diskuse ke článku
.