Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chcete zhubnout během pár dnů? Naordinujte si džusové dny

Zkuste dietu složenou z čerstvě vymačkaných džusů!
6. července 2014 | 06:00

Hodně často může za problémy se shazováním kil překyselení organizmu. Odborníci ale našli řešení:  džusová dieta. Je to velká novinka a během ní můžete pít jen čerstvé nápoje z ovoce a zeleniny. Tělo se vám odkyselí a kila půjdou rychle dolů. 

9.00 hodin – energetický budík na snídani

Odšťavněte tři velké mrkve, jednu salátovou okurku, polovinu menší řepy, 1 oloupaný citrón, a oloupaný kousek zázvorového oddenku. Dotočte asi tak čtvrt litrem vlažné vody anebo neslazeného mátového čaje.

Mrkvová šťáva
Autor: shuterstock.com

11.00 hodin - povzbuzení před obědem

Odšťavněte 200 g míšených bobulovitých plodů (čerstvých nebo mražených), jedno jablko, tři menší rajčátka a dvě salátové okurky.

13.00 hodin – polední životabudič

Odšťavněte polovinu salátové okurky, tři mrkve, dva stonky celeru. Polovinu oloupaného citronu a polovinu pomeranče – taky oloupaného. K tomu vypijte čtvrt litru vychlazeného bylinkového čaje bez cukru.

17.00 hodin – vzpruha na odpoledne

Odšťavněte dvě jablka, jednu salátovou okurku, 1 kiwi a hrst listového špenátu.

19.00 hodin – včerní nápoj na zasycení

Odšťavněte tři rajčata, 1 salátovou okurku a přidejte hrst řeřichy. Potom i jednu čerstvou červenou papriku a polovinu oloupaného citronu.

22.00 hodin – na dobrou noc

Odšťavněte dvacet deka míchaných bobulovitých plodů (maliny, borůvky, brusinky a podobně). Jednu salátovou okurku a polovinu oloupaného grapefruitu. K tomu opět vypijte velký hrnek neslazeného bylinkového čaje.

 

Autor: rie