Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Záhadný nápoj celebrit – nebo obyčejný koktejl?

Miranda Kerr si oblíbila zelené koktejly – co se v nich skrývá?
28. dubna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Hollywood  je posedlý zelenými koktejly. Miranda Kerr, Gwyneth Paltrow, Katy Perry... skupina hvězd přistižených při pití tajemného zeleného koktejlu roste s každým dnem.  „To není obyčejný koktejl” - říká slavná dietoložka.  Naznačuje, že celebrity si do něj mohou tajně přidávat  tablety na hubnutí?

Co je skutečným tajemstvím koktejlů?

Celebrity se rády fotí se zeleným nápojem, aby zdůraznily svůj zdravý životní styl. Ale je možné, aby były tak štíhlé pouze díky zelenině a ovoci?

Ne všichni tomu věří. Slavná dietoložka Nigella McGerson si myslí, že klíčem k udržení pěkné postavy jsou tablety se zelenou kávou, které jsou přidávány do nápojů. „Je to velký hit. Hvězdy si přidávají tablety ze zelené kávy do koktejlů  a předstírají, že pijí pouze zeleninu. Není to pravda. Bez zelené kávy by nedosáhly takových výsledků. Vím to, protože mnoho let užívám takové koktejly v mých kúrách”, dodává.

Tablety Zelené kávy - dietoložka Nigella McGerson tvrdí, že to jí hvězdy vděčí za svoje štíhlé postavy
Autor: Archiv Profmedia.com

Čím je zelená káva zajímavá?

Zelená káva je z nepražených přírodních zrn obyčejné kávy a obsahuje velké množství kyseliny chlorogenové, CGA. Je zodpovědná za snížení hladu, zrychluje spalování tuků, zlepšuje metabolismus a očisťuje tělo z toxinů, což zaručuje efektivní hubnutí.

Poprvé byly její nezvyklé účinky ukázány v programu  Dr. Oz - guru v hubnutí, který spolupracuje kromě jiných s Oprah Winfrey.  Výzkum, který provedl, potvrzuje účinnost  výtažku ze zelených kávových zrn.

Dr. Oz  varuje před padělky ukazujícími se na trhu: „Některé produkty obsahují pouze 10% CGA, a teprve 50% CGA zaručuje úspěšné hubnutí.”

Green Coffee ® je jediný zdroj ultra-čisté zelené kávy na trhu: Klikněte zde, pro objednání si originálního doplňku stravy Green Coffee z USA >>

Další lež Hollywoodu?

Celebrity velmi nerady prozrazují své metody na štíhlé postavy. Co myslíte, mluví tentokrát pravdu o zeleninových koktejlech, nebo si do nich opravdu přidávají tablety na hubnutí?

Stále větší množství hvězd je přistiženo při pití zeleného koktejlu.
Autor: Archiv Profmedia.com