Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Zatočte s celulitidou! Odbourejte tuky a buďte fit díky masáži

5. prosince 2013 | 23:51
Prezentace klienta |

Zbavte se celulitidy i přebytečného tuku v pohodlí domova. S ILWY IR rotační masáž k odbourání tuků i-SONIC to půjde snadno.

Nechce se vám cvičit, ani držet dietu, ale přesto byste potřebovali zpevnit tělo? Vaší záchranou může být rotační masážní přístroj se kterým se lehce zbavíte nevzhledných dolíčků na stehnech i tukových polštářků na břiše a ještě to bude příjemné.

Štíhlou linii a relaxační zážitek si můžete dopřát díky ILWY IR masážnímu přístroji i-SONIC, který je opatřen čtyřmi speciálními masážními kolečky rotujícími jak horizontálně, tak i vertikálně. Opravdu příjemná hloubková masáž vás zbaví celulitidy, tukových zásob a dokonce dokáže revitalizovat pokožku, aby vypadala mladší a byla pružnější. Uvolněné tukové buňky se přeměňují na kyseliny tuku, které jsou lymfatickým systémem odváděny z těla pryč společně se všemi toxiny, které zaplavují organismus.

ILWY IR rotační masáž k odbourání tuků i-SONIC
Autor: www.netmedik.cz
Dopřejte si masáž, která vychází z tradiční východní teorie kterou spojuje s infračerveným světlem. Výhoda masážního přístroje je ta, že jej můžete použít kdykoli a kdekoli, jeden přístroj se hodí jak k masáži obličeje, tak i jiných částí těla.

ROTAČNÍ MASÁŽNÍ PŘÍSTROJ i-SONIC MŮŽETE ZAKOUPIT ZDE