Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyplavte z těla toxické látky, odvodněte se: S lymfodrenáží to jde snadno

Lymfodrenáž Q-1000 PLUS je skvělým řešením, jak si užít lymfatickou masáž v pohodlí domova
27. listopadu 2013 | 08:30
Prezentace klienta |

Odstraní celulitidu, zrychlí metabolické procesy v těle, uleví oteklým nohám, vyplaví toxické látky. Lymfatická masáž je však nejen účelná, ale i příjemná. A dobrá zpráva pro vás: Konečně ji můžete absolvovat i v pohodlí svého bytu! Domácí přístroj Lymfodrenáž Q-1000 PLUS totiž teď pořídíte na e-shopu Sportnanetu.cz za jedinečnou cenu.

Zapomeňte na hubnoucí kúry v předražených salónech. Zbavte se většího zadečku a nezhledných ďolíčků na stehnech v pohodlí domova. Umožní vám to jedinečný přístroj pro domácí lymfatické masáže s názvem Lymfodrenáž Q-1000 PLUS.

Stop únavě, nespavosti i celulitidě. Lymfodrenáž podpoří krevní oběh a lymfatický systém v oslabených či namáhaných částech rukou a nohou. Je skvělou prevencí proti tvorbě sraženin krve, zvětšených žil. Vyléčí křeče, bolesti nohou v těhotenství, zlepší artritidu, vyrovnává tlak. Navíc zajišťuje pružnou kůži. A co je pro většinu žen důležité, zlikviduje tuk.

Lymfodrenáž Q-1000 PLUS je skvělým řešením, jak si užít lymfatickou masáž v pohodlí domova
Autor: Sport na netu

Lymfodrenáž Q-1000 PLUS podporuje oběh krve a lymfatického systému. Opakovaným působením na svalové tkáně stupňovaným nafukováním a smršťováním masážních polštářů ve 4 krocích, léčí otoky a bolesti.

Technicky profesionálně zpracovaný přístroj z vašeho pokoje snadno vytvoří léčebnou kliniku. Díky návodu a velmi snadnému intuitivnímu ovládání, zvládne používání tohoto přístroje opravdu každý. Udělejte si i Vy doma profesionální lymfatickou masáž.

Přístroj je vhodným prostředkem pro detoxikaci organismu, zlepšení imunity a prevencí proti vráskám nyní pořídíte za skvělou cenu 11.239 korun. Investice do vaší krásy a zdraví se vám vyplatí.

Lymfodrenáž Q-1000 PLUS je skvělým řešením, jak si užít lymfatickou masáž v pohodlí domova
Autor: Sport na netu

 

PŘÍSTROJOVOU LYMFODRENÁŽ Q 1000 PLUS MŮŽETE ZAKOUPIT ZDE