Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Fit a bez pomerančové kůže? Tohle jsou leginy proti celulitidě

7. února 2013 | 13:30
Prezentace klienta |

Nepříjemná celulitida nás pronásleduje na každém kroku. Když máme volnou chvíli, hledáme cviky, jak s ní zatočit, nebo se natíráme nefunkčními krémy. S pokročilou dobou je tu ale skvělá alternativa: Leginy, které redukují pomerančovou kůži!

Legíny proti celulitidě jsou inovativní progresivní metodou pohodlného odstranění nežádoucí celulitidy. Díky této technologii se starají o odbourávání tuku a celulitidy po celou dobu nošení.

Leginy si můžete vybrat ve dvou barevných provedeních: v bílé a černé. Pokud raději nosíte leginy nad kolena, není problém!

Je na výběr ze dvou variant: S vysokým a nízkým pasem. I v případě, že vám vyhovuje délka ke kotníkům, nemusíte zoufat!  Netmedik.cz nabízí obojí!

Legíny jsou utkané z kombinace bavlny, stříbra, elastenu, mědi a uhlíku. Díky této technologii se starají o odbourávání tuku a celulitidy po celou dobu nošení. Jsou vyrobeny z jemného mikrovlákna, díky němuž působí na tělo příjemná mikromasáž a ta podporuje krevní oběh a pomáhá vám k odstranění nadbytečných tuků.
Autor: NetMedik.cz

V čem tkví jejich tajemství?

Leginy působí na hýždě a stehna. Jsou utkané z kombinace bavlny, stříbra, elastenu, mědi a uhlíku. Díky této technologii se starají o odbourávání tuku a celulitidy po celou dobu nošení.

Legíny proti celulitidě, sou utkané z kombinace bavlny, stříbra, elastenu, mědi a uhlíku. Díky této technologii se starají o odbourávání tuku a celulitidy po celou dobu nošení.
Autor: NetMedik.cz

Co dokáží legíny proti celulitidě?

- redukují nevzhledné kožní projevy celulitidy
- zajišťují aktivní lymfodrenážní a odtučňovací mikromasáže
- modelují břicho, hýždě a stehna
- poskytují hebký dotek bavlny na kůži
- nejsou viditelné pod přiléhavým a moderním oblečením
- oblečení pro dobrou fyzickou a psychickou pohodu

Legíny proti celulitidě, sou utkané z kombinace bavlny, stříbra, elastenu, mědi a uhlíku. Díky této technologii se starají o odbourávání tuku a celulitidy po celou dobu nošení.
Autor: NetMedik.cz

Proč nakupovat na netmedik.cz?

Protože je to obchod se zaměřeném na zdravotnické potřeby pro celé tělo, přístroje pro hubnutí, také rehabilitační pomůcky, jako jsou masážní přístroje, akupresurní pomůcky a vibrační nástroje pro pohybový aparát.

Najdete zde nejen zdravotnické potřeby, ale také kvalitní  kosmetické pomůcky pro omlazení obličeje, odstranění vrásek, produkty pro hubnutí a zeštíhlení, redukci váhy a další produkty pro zdraví, krásu, hubnutí a revitalizaci organismu.