Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nevzdávejte svoje předsevzetí zhubnout – pomůžeme vám!

15. ledna 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Také jste si dala novoroční předsevzetí konečně se sebou něco udělat a zhubnout? Postavila jste se po svátcích na váhu a ručička se posunula více doprava, než byste si přála? Nezoufejte, máme pro vás řešení.

Jaké máte možnosti?

Úprava jídelníčku, dieta, prostředky na hubnutí, cvičení, jogging, či dokonce liposukce. Možností je bezpočet, ale raději se držte při zemi: Pokud zvolíte drastickou metodu, pravděpodobně se později vrátíte k nezdravému životnímu stylu a opět přiberete.

Ideální je celková úprava životního stylu. Pokud víte, že rádi mlsáte, přejídáte se, jíte tučná jídla, nebo sníte nárazově příliš velké porce, pak si zkuste najít pomocníka z řad přírodních doplňků stravy. Nový český přípravek OBEZIN™ je přírodní prostředek určený právě na podporu zdravého hubnutí. Hlavní složkou je rostlinný polysacharidový komplex PSC™. Funguje tak, že krátce po zapití zvětší svůj objem, čímž částečně zaplní žaludek. Ten pak při jídle mnohem dříve vyšle signál do mozku, abyste přestali jíst, proto výrazně omezíte porce. Další složkou OBEZINu je mořská řasa Spirulina platensis, která působí na chuťové centrum, aby se chuť k jídlu celkově omezila a neměli jste tendenci mezi jídly uzobávat čokoládu. 

Autor: www.obezin.cz

Trochu pohybu neuškodí

Když máte dost svalové hmoty, metabolismus se celkově urychlí a vy spalujete více, i když se zrovna nijak nehýbete. Kromě toho pravidelný pohyb zamezí bolestem zad i celkové únavě, kterou zvláště v tomto období možná pociťujete.

Pokud se vám při slovech sport či posilovna naježí chlupy, nezoufejte. Zkuste třeba zajít do obchodu pěšky místo autem nebo vyjít pár pater bez použití výtahu – pomůžete nejen sobě, ale i životnímu prostředí. A co takhle obnovit tradici nedělních procházek? O víkendu snadno najdete někoho, kdo půjde s vámi. Důležité je, abyste si i na tyto maličkosti zvykli. Výsledky se brzy dostaví.

To nejdůležitější na závěr

Žádné předsevzetí nefunguje, pokud si jasně neurčíte cíl. Jedině tak můžete průběžně zaznamenávat pokroky a sami sebe sledovat, jak si vedete.

Při plánování buďte realističtí a držte se při zemi – když svůj cíl překonáte, budete se sebou o to spokojenější. Mnohem horší by bylo, kdybyste ho nedosáhli.

Chcete-li zhubnout o několik konfekčních velikostí, zamyslete se, zda je to skutečně možné. Pokud jste přibrali během posledního roku, pravděpodobně se vám povede vrátit se na původní velikost. Ale jestliže máte děti a ráda byste měla stejnou postavu, jako před prvním těhotenstvím, mohla byste být zklamaná, kdyby se vám to nepovedlo. Roli totiž hrají i hormonální změny, zdravotní stav a věk. Proto pamatujte: Splnění menšího cíle vám dodá odvahu a energii ve zdravém životním stylu pokračovat!

Pouze pro čtenářky Blesku pro ženy: Začněte hubnout teď a na všechny přírodní výrobky společnosti Danare.

Další informace najdete na www.obezin.cz . Rady a speciální akce najdete na našem Facebooku.