Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Simona Krainová se už nebojí poporodních kil navíc !

11. září 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

“Nedávno jsem předávala paní Janě výhru ze serveru www.krasa.as na kliniku YES VISAGE. Byl to voucher na novou liposukci SlimLipo a schválně mě zajímal průběh celé této liposukce a samozřejmě i výsledek,“svěřila se Simona.

Simona Krainová bude zanedlouho už podruhé maminka a jak je známo, Simona si na své postavě velmi zakládá. Po prvním porodu hubla pomocí kryolipolýzy (o tom, co dokáže kryolipolýza se dozvíte více zde: http://www.yesvisage.cz/liposukce-zmrazenim-kryolipolyza.php) a teď si brousí zuby na miniinvazivní liposukci přístrojem SlimLipo.

Paní Jana před a po liposukci SlimLipo.
Autor: YES VISAGE

„Paní Jana si samotný průběh vychvalovala. Celou dobu prý vtipkovala s panem doktorem a necítila vůbec nic.“ Liposukce se provádí jen v lokálním znecitlivění, dopomáhá i k odstranění celulitidy a výsledek je trvalý. Veškeré info o ní nalznete na těchto stránkách: http://www.yesvisage.cz/tumescentni-liposukce.php

Simona chce být štíhlá jako před porodem.
Autor: YES VISAGE

„Teď, když jsem viděla paní Janu po měsíci, neobávám se už, že bych nedostala svá kila natrvalo, rychle a bez bolesti nazpět. Přeci jen toho času na péči o svou postavu mít moc nebudu,“ dodává s úsměvem modelka Simona Krainová, která teď ve spolupráci s klinikou YES VISAGE spustila soutěž o proměnu a nafocení kampaně.

Simona s přístrojem SlimLipo.
Autor: YES VISAGE

Více informací o procedurách a soutěži můžete také najít na www.yesvisage.cz

Simona s rodinou na návštěvě kliniky YES VISAGE.
Autor: YES VISAGE