Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

NATURHOUSE změnil můj život k lepšímu!

Hana Netolická je po půlroční kúře štíhlejší o 5 konfekčních velikostí.
27. srpna 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Snad každá z žen zná ten „šťastný“ pocit, když se přiblíží další jubileum, všichni se veselí, blahopřejí, přesvědčují Vás, jak Vám to sluší, ale Vy přesto cítíte, že to není pravda, že byste chtěla opravdu vypadat lépe. Vadí Vám ta přibývající kila, ale odbýváte se myšlenkou, že teď není čas, že až někdy jindy? Tak teď přišla ta chvíle a my Vám poradíme, jak na to!

Klientka NATURHOUSE Hana Netolická, která zhubla 34,3 kg během 6 měsíců díky motivaci a podpoře výživové poradkyně v pardubickém dietetickém centru, Vám poradí, jak s přebytečnými kily zatočit.

Zkoušela jste již dříve držet nějaké diety?

To víte, že ano. Občas jsem držela diety, ale dopadlo to vždycky stejně. Pár dní hladovění a trápení a ztracená kila se zase vesele rychle vrátila a někdy jich ještě pár přibylo navíc. Před pěti lety se mi podařilo radikálně zhubnout, s radostí jsem si pořídila super nový šatník, ale když jsem před časem slavila další kulatiny - tentokrát již padesátiny - zase jsem se jen smutně koukala do své „hubené“ skříně a musela si jít koupit nový volnější model.

Paní Netolická v době, kdy vážila 112 kg.
Autor: NATURHOUSE

Jak jste se dostala do NATURHOUSE?

V červnu 2011 jsem úplnou náhodou při čekání na neteř zabloudila do Afi Paláce v Pardubicích, v němž sídlí dietetické centrum NATURHOUSE. Oslovila mě velmi příjemná asistentka s tím, abych poradnu navštívila a nechala si bezplatně změřit množství tuku a vody v těle a vypočítat BMI. Zdráhala jsem se a říkala jsem si, že už stejně ničemu nevěřím a vím, jak to zase dopadne. Přesto jsem se nechala přesvědčit. A tak jsem se do „zeštíhlujícího procesu“ opět pustila, tentokrát ale úplně jinak a s vydanou pomocí mé osobní výživové poradkyně Mirky Chotašové.

Co jste na metodě NATURHOUSE nejvíce oceňovala?

Pravidelně každý týden jsem docházela za svou výživovou poradkyní Mirkou. Konzultace s ní nebyla jen o hubnutí kilogramů, ale hlavně o psychické podpoře a neskutečné motivaci. Paní poradkyni se totiž podařilo změnit mé myšlení, což se například projevuje tím, že se s chutí zúčastňuji jakýchkoliv oslav, odolám i nabídkám mého milovaného sladkého a současně dodržuji doporučený jídelníček. Jídelníček, který mi každý týden sestavuje paní poradkyně, vychází ze zásad středomořské stravy, je tedy lehký, pestrý, z běžně dostupných surovin a je možné jej různě obměňovat, takže se nepřejí.

Na konzultaci s dietoložkou Mirkou Chotašovou.
Autor: NATURHOUSE

Jaké další benefity jste v NATURHOUSE získala?

Paní poradkyně mi také doporučila, abych se stravovala pokud možno pravidelně a také mi poradila, které potraviny nezatěžují můj organismus. Naučila jsem se také pravidelnému pitnému režimu. Věřte nebo ne, ale dokonce mě začalo bavit i vaření. K tomu, abych redukci kilogramů ještě více podpořila, užívám exkluzivní výrobky NATURHOUSE, které jsou vyráběny na bázi bylin. K mé spokojenosti také přispívá to, že jsem začala opět pravidelně cvičit.

Jaké jste měla pocity, když jste dosáhla své vysněné váhy?

Při dosažení úbytku 10 kg jsem si samou radostí zatančila ve spodním prádle na váze. Nyní už mám dole 31,5 kilogramu, čímž jsem si splnila svůj stanovený cíl a jsem na sebe nesmírně pyšná. Do dietetického centra NATURHOUSE jsem přivedla několik dalších kamarádek a tak to teď táhneme společně. Navzájem se povzbuzujeme, radíme si s úpravou jídel a máme společně radost z každého ztraceného kila.

Hanka Netolická před pardubickou pobočkou NATURHOUSE v Afi Paláci.
Autor: NATURHOUSE

Reagovalo nějak okolí na Vaši proměnu?

S radostí jsem zase otevřela svoji „hubenou“ skříň. S chutí vytahuji zapomenuté šatičky a kostýmky a každý se diví, kde tak skvěle nakupuju a jak moc mi to sluší. A já si říkám, že ještě štěstí, že jsem se dala tenkrát v červnu přesvědčit slečnou v bílém. V obchodech s oděvy se také rozhlížím a na ramínku už mi visí nové červené plesové šaty s úzkými ramínky. Těmi jsem se odměnila za svoji pevnou vůli a výdrž. Teď už jen zbývá vyrazit do společnosti!

Je něco, co byste ráda vzkázala všem, kteří se pokoušejí zhubnout?

Na vlastní kůži jsem se přesvědčila, že nemá cenu držet „zaručené“ diety od kamarádek ani z různých časopisů. Nejlepší je svěřit se opravdovým odborníkům v NATURHOUSE, právě jim jsem vděčná za novou štíhlou figuru.