Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Z baculky se stala Miss: Zhubla 55 kilo!

6. července 2011 | 15:30

Američance Bree Boyce (22) se splnil sen. Od malička se chtěla stát modelkou a věřila, že se jí to povede, i když trpěla obezitou. Vážila totiž 105 kilogramů. I přesto se jí ale podařilo zhubnout a vyhrát titul Miss Carolina.

Bree Boyce je dvaadvacetiletá zpěvačka z Jižní Karolíny. V sobotu získala prestižní ocenění Miss Carolina a získala tím postup do finále soutěže Miss America. Domnívá se, že všichni lidé mohou dokázat to, co chtějí.

Dívce se podařilo během 3 let zhubnout 55 kilogramů a celkově zpevnit tělo. Získala zpět sebevědomí a zapojila se do normálního života. Tvrdí, že všechno závisí na stravovacích návycích, pravidelném cvičení a důvěře v sebe sama.

„Chtěla jsem inspirovat všechny věkové skupiny a  hlavně teenagery, že každý ze sebou může něco udělat. Jsem moc ráda, že se mi povedlo vyhrát,“ řekla rozradostněná miss Carolina.

V lednu bude bývalá baculka soutěžit o titul Miss America s dalšími kráskami ze Spojených států. Její fanynky věří v její výhru a doufají, že i ony v sobě naleznou sílu stát se krásnou, sebevědomou ženou.

Autor: bali