Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Něrgešová z VIP zpráv: Jak jsem zhubla 27 kilo

25. května 2011 | 05:30

Moderátorka Laďka Něrgešová (35) se po dlouhé době i se synem Adamem (3) objevila ve společnosti. Sympatická průvodkyně reality show Farmář hledá ženu Blesk.cz prozradila, že je konečně spokojená se svou váhou. Tři roky shazovala 27 kilogramů, které nabrala v těhotenství.

"Nikdy jsem nedokázala pochopit, jak lidi mohou dobrovolně nosit třeba dvacet kilo, a pak jsem přišla do jiného stavu a nabrala 27, byla jsem jak slonice. Těhotenství jsem velmi špatně prožívala, bolela mě záda, měla jsem závratě, tak jsem se uklidňovala jídlem. Čokoládičky, sušenky a podobné věci. Sice jsem hodně nechala v porodnici, ale přesto mi dlouho trvalo, než jsem to shodila," říká Laďka, která je jednou ze tří moderátorek VIP zpráv na Primě.

Laďka v těhotenství nabrala 27 kilo
Autor: Foto archiv Laďky Něrgešové

A jak se Něrgešová podařilo dostat na váhu 55 kilogramů? "Hrozně se hlídám v jídle, už si dokáži rozmyslet, co mohu sníst. A v poslední době jsem začala cvičit a chodit na masáže. Konečně mám na sebe čas," tvrdí sympatická brunetka, která se synem dorazila na grilování do Park restaurace ve Vršovicích. "K jídlu si nic nedám, ale manželovi večeři vezmu," smála se a opravdu domů odcházela z plnou krabicí pochoutek z chorvatské kuchyně.

Již zanedlouho začne Laďka točit druhou řadu oblíbené reality show Farmář hledá ženu. Díky tomu bude mít o prázdninách jen šest dní vkuse volna, a ty by chtěla využít na dovolenou. "Já chci k moři, manžel by nejraději zůstal v Čechách. Věřím, že si moře určitě prosadím," míní moderátorka, která po prvním těhotenství tvrdila, že už nikdy více, ale čas vše změnil. "Zatím na miminku nepracujeme, ale třeba za rok, proč ne."

Tříletý syn Adam je věrnou kopií Laďčiného manžela Plesla. "Vizáží je po manželovi, ale povahu má na rozdíl od něj velmi klidnou a je ohromně trpělivý," usmívá se Něrgešová. Ta výchovu syna zvládá jen s pomocí babiček a občas se prý zapojí i manžel, který je velmi pracovně vytížený.

Na grilovačku vyrazila i moderátorka Štěpánka Duchková se svými neposednými dvojčaty nebo herečka Lucie Benešová.

Autor: Markéta Reinischová, mivrk