Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dejte tuky k ledu a konečně snadno zhubněte!

2. května 2011 | 00:00
Prezentace klienta |

Bezbolestné liposukce se těší velké oblibě, neboť nám trochu usnadňují trochu ošidit naše tělo. Nicméně doposud nikdy nebyly tak účinné jako bolestivé liposukce klasické. Výjimku však tvoří naprostá novinka která pronikla v lednu tohoto roku konečně i na náš trh! Tou převratnou novinkou je liposukce zmražením tukových buněk neboli kryolipolýza. Během jedné hodiny aplikace, kdy si čtete časopis nebo esemeskujete se známými se odbourá minimálně 25 % tuku a navíc oproti ostatním způsobům hubnutí je tento výsledek bez rozdílu u všech a trvalý! A to vše bez bolesti a diet! Konečně je tu zázrak a vysvobození pro ty, jenž mají nějaké to kilo nebo špíček navíc!

Odkud tento zázrak přišel?

Unikátní přístroj pro neinvazivní a bezbolestnou liposukci metodou zmražení tukových buněk vznikl jako revoluční novinka v USA, na základě dlouhodobého výzkumu profesorů z Harvardu a specializovaného týmu lékařů. Po té, kdy tato zcela inovativní technologie získala po všech potřebných atestacích zelenou i od nejpřísnějšího úřadu světa, tedy americké vládní organizace FDA, stal se nejžádanějším a nejúčinnějším přístrojem pro snadné hubnutí bez zásahu do těla a operace v Americe. Tento revoluční přístroj přes Anglii dostal konečně také do Evropy, kde tuto novinku nabízí pouhých několik málo zemí.

Do České republiky tuto technologii přivedly neinvazivní kliniky  YES VISAGE s pobočkami v Praze, Brně a Ostravě. Tato patentovaná revoluční technologie je výraznou a zatím jedinou alternativou k chirurgickému zákroku.
Více na www.yesvisage.cz

Jak to funguje?

Funkčnost unikátního přístroje je postavená na základě spuštění procesu přirozeného odumírání tukových buněk působením vysoce precizní zmrazovací technologie, při které se cíleně zmrazí tukové buňky skrz povrch pokožky, aniž by se poškodila okolní tkáň.

MUDr. Pavel Boček
Autor: YES VISAGE


„Jedná se o klinickými studiemi ověřený proces kryolipolýzy, což je inovativní technologie redukce podkožního tuku hloubkovým zchlazením tukových buněk. Výsledky jsou impozantní, přičemž jsou zároveň konzistentní a prokazatelné. Jedná se o převratný a doposud nejúčinnější bezbolestnou "liposukci" vůbec. Odstraněné tukové buňky jsou pryč, a jakmile klient dosáhne stabilní hmotnosti, je výsledek trvalý,“ potvrzuje MUDr. Pavel Boček, jenž je specialistou v pražské Fakultní nemocnici v Motole a vedoucím zdravotního týmu klinik YES VISAGE.

Video se připravuje ...
video • VIDEO: YES VISAGE


Jak proces probíhá?

Tuková řasa či tkáň v ošetřované partii je díky speciálně k tomu konstruovanému aplikátoru efektivně zabrána tak, aby co největší její část byla ochlazována, což vede k redukci maximálního množství tuku té dané oblasti. Ochlazení této oblasti spouští apoptózu (programované úmrtí buňky), při níž tukové buňky dostanou signál, který spouští jejich postupné odumření, bílé krvinky pak tyto odumřelé buňky odstraní ven z organismu, jako každé jiné cizí těleso, které tam nepatří. Tkáň obklopující tukové buňky je před tímto procesem chráněna, protože přirozeně neodpovídá na ochlazení.
Tento proces řízeného odumírání tukových buněk je však postupný, a tím i maximálně bezpečný a nezvyšuje hladiny cholesterolu či triglyceridů, což potvrzují i všechny klinické studie. Tento pozvolný proces tak činí liposukci zmražením tukových buněk nejen bezbolestnou liposukcí nejúčinnější, ale také nejbezpečnější metodou redukce tuku vůbec.
Jakmile jsou tyto tukové buňky odstraněny, tuková vrstva se remodeluje a zmenšuje, neboť zbylé tukové buňky se shlukují zpět k sobě, vytlačují prázdná místa po odumřelých buňkách a zmenšují tak tukovou vrstvu. A jednoduše řečeno - tělo výrazně hubne!
Díky velkému záběru tukové tkáně při jediné aplikaci dochází k úbytku minimálně 25 až 30 % tukových buněk a to u každého jedince, přičemž výsledek je jednoznačně a prokazatelně viditelný již po jednom až dvou měsících, ale hlavně je trvalý! A to vše bez jakéhokoliv řezání do těla, bez anestezie, bez bolesti. Po zákroku můžete ihned zpět k vašim každodenním rituálům.
Velkou výhodou pro ty se slabší vůlí je, že není potřeba držet žádnou speciální dietu ani cvičit. Tukové buňky jsou pryč trvale. Avšak podle MUDr. Pavla Bočka z kliniky YES VISAGE sice držení diety není nutné, ale pokud už se člověk rozhodne pro hubnutí, měl by si alespoň z části upravit jídelníček tak, aby se mu tuková tkáň nezačala ukládat na jiných místech. "Dát si po jakékoliv liposukci bůček či kachnu s pěti knedlíky, asi nikdy nebude tím nejideálnějším řešením," dodává s úsměvem MUDr. Pavel Boček.

Kam za procedurou?

Neinvazivní kliniky a salony YES VISAGE si oblíbily také známé tváře z řad celebrit. Není tajemstvím, že mezi spokojené klientky patří také topmodelka Simona Krainová, zpěvačky Lucie Bílá, Marta Jandová, moderátorky Michaela Ochotská, Martina Gavriely, Eva Decatelo, modelky Agáta Hanychová, Eliška Bučková, Hanka Mašlíková, herečky Tereza Kostková, Alice Bendová a další…

Alice Bendová
Autor: YES VISAGE


Sama Alice Bendová si nemůže liposukci zmražením tukových buněk vynachválit a přiznává ji i veřejně. "Invazivní věci jako operace a jehly nemám ráda, takže nějaké klasické liposukce či bolestivé odsávání tuku kanylou to vůbec není pro mne! Navíc člověk potom nemůže fungovat. Takhle když jdete na liposukci zmražením, jste tam hodinku, pak jdete domů či do práce, jste úplně v pohodě, nic vás nebolí. Takže jsem tento zákrok podstoupila a musím přiznat, že na tom těle a volném oblečení je to tedy opravdu vidět!", přiznává herečka Alice Bendová.

Diskuse ke článku
.
Související články