Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kirstie hubne, vytancovala už více než 20 kilo

27. dubna 2011 | 06:00

Tvrdá dřina se vyplácí! Šedesátiletá americká herečka Kirstie Alley je den ode dne hubenější. Hvězda filmu Kdopak to mluví v taneční soutěži i v soukromí jen září.

Tytam jsou kypré tvary hollywoodské herečky. Kirstie, o které je všeobecně známo, že boji s kilogramy věnovala podstatnou část svého života, je zase krásná. Přitom ještě před rokem se ulicemi doslova "koulela".

Štíhlá díky soutěži

Kirstie svou účastí v populární taneční soutěži Dancing With The Stars šokovala. Úspěch stárnoucí obézní hvězdě nikdo nepředpovídal. Ona však ukázala, že i s nějakým tím kilem navíc můžete tančit s elánem a chutí. A vůbec to nemusí vypadat směšně. Dokonale sehraným vystoupením se svým tanečním partnerem Maksimem Chmerkovskiym, odvážným tanečním kostýmem, skvělou choreografií a ladnými pohyby překvapila při svém prvním vystoupení porotu i diváky.

Navíc díky tvrdým každodenním tréninkům se přebytečná kila, která Kirstie trápila, doslova rozpouštějí. Před začátkem soutěže prohlásila, že doufá, že zhubne alespoň dvacet kilo. A to už se jí podařilo. Navíc s každým ztraceným kilogramem stoupá hereččino sebevědomí. Hvězda, která má za sebou už dva rozvody se teď netají tím, že by si ráda našla nějakého partnera. Věříme, že se jí to brzy podaří. A hlavně držíme palce, aby tentokrát už ty pracně shozené kilogramy nenabrala zpět.