Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Baculka Kirstie Alley: 20 kilo shodím tancem!

9. března 2011 | 13:50

Herečka Kirstie Alley (60), známá z populární filmové série Kdopak to mluví, si zatancuje v americké soutěži StarDance. Chce dokázat, že i s několika kily navíc, jde vyhrát. S tanečním partnerem tak trénují všude, nejen ve studiu, ale i na parkovišti. "Věřím, že se tancem zase dostanu do formy," tvrdí Alley.

Kirstie Alley novinářům přiznala, že zkoušky, které absolvuje se svým tanečním partnerem Maskimem Chmerkovsiym kvůli vystupování v "Dancing With The Stars", jsou opravdu tvrdé.

Kirstie se ale den ode dne cítí čím dál tím více ve formě. "Každý den se cítím být stále silnější a cítím se více naživu. Tanec je také dobrý pro duši," napsala nadšeně na Twitter známá herečka.

Alley bude v taneční soutěži působit trochu jako velryba mezi ostatními hubenými modelkami a herečkami
Autor: Profimedia.cz

Kirstie a Maskima fotografové vyfotili, když vycházeli ze studia v Los Angeles. Mezi dvojicí panovala dobrá nálada a něco málo z tance předvedli přímo na parkovišti. Kirstie při tanci ani nevadí, že má nějaké to kilo navrch. Sama ale doufá, že tancem shodí aspoň dvacet kilo.

"Pár kil už jsem ztratila, doufám ale, že ještě několik kil shodím, aspoň dvacet. Myslím si, že ty vyčerpávající tréninky na mě budou fungovat a konečně se zase dostanu do formy," těší se na úbytek váhy Alley.

Avšak záleží na tom, jak dlouho se v soutěži udrží. Vytancuje si Kirstie vytouženou figuru? O tom se přesvědčíme už brzy. V Americe se začne tančit 21. března.

Autor: gam, INT