Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hubněte podle celebrit! Známe jejich triky

10. ledna 2011 | 08:55

Herec John Goodman, Kelly Osbourne nebo česká herečka Pavla Tomicová jsou osobnosti, které v průběhu roku změnily svůj život k lepšímu. Podařilo se jim totiž radikálně zhubnout a teď vypadají báječně!

John Goodman (58): Cvičí o sto šest

Zhubl 45 kg

john goodman
Autor: Isifa.com, Profimedia.cz

Oblíbený herec z filmu Big Lebowski nebo seriálu Roseanne zhubl o více než 45 kilo díky tomu, že přešel na zdravý životní styl. Začátkem roku odstranil ze svého jídelníčku cukr a začal šest dnů v týdnu cvičit. „Sedět na zadku a přemýšlet, co bych ještě snědl, ubírá příliš kreativní energie,“ říká s úsměvem John Goodman. „Chtěl jsem začít žít jinak a lépe,“ dodává. Už před třemi lety skoncoval s pitím a pak si i pronajal sportovního trenéra, který spolupracoval s mnoha atlety, například s tenistkou Serenou Williams (29).

Jennifer Hudson (29): Z velikosti 44 na 34!

Zhubla 25 kg

jennifer hudson
Autor: Isifa.com, Profimedia.cz

Americká zpěvačka a herečka Jennifer Hudson je dalším zářným příkladem toho, jak se dá vytrvalostí zeštíhlet. Dietu prý držela podle knížky a k tomu ještě pravidelně cvičila. „Z týdne na týden jsem viděla výsledky a to mne motivovalo jít dál a nepřestávat. Teď jsem se sebou spokojená a i můj snoubenec si už na moji novou figuru zvykl. Řekla bych, že je to pro něj příjemná změna.“ Shodila pětadvacet kilogramů a namísto původní velikosti 44 teď obléká velikost 34. Její úspěšné zhubnutí bylo natolik dech beroucí, že se stala mluvčí organizace Weight Watchers („Hlídači váhy“), podle jejíhož programu dvanáct měsíců hubla.

Kelly Osbourne (26): Nas začátku byl tanec

Zhubla 23 kg

kelly osbourne
Autor: Isifa.com, Profimedia.cz


Dcera metalového zpěváka Ozzyho Osbournea (62) shodila dvacet tři kilo tak, že začala držet dietu a zcela změnila svůj životní styl. „Dřív jsem celý den jedla chipsy a sušenky a zapíjela to coca-colou,“ přiznává. „Rozhodla jsem se, že to změním.“ Kelly zahájila hubnutí když začala účinkovat v soutěži Dancing with the Stars, což je americká obdoba naší StarDance. V té době ztratila šest kilo za pouhé tři týdny. Takové výsledky ji přiměly k tomu, aby nadále pokračovala se zdravým stravováním i cvičením. A to se jí skutečně vyplatilo. Poté, co ztratila nadbytečná kila, se odvážila v bikinách zapózovat na titulní straně prosincového čísla časopisu Shape.

Princezna Beatrice (22): Maratonská běžkyně

Zhubla 10 kg

beatrice
Autor: Isifa.com, Profimedia.cz


Její maminka Sarah Fergusson (51) se díky svým nekonečným dietám proslavila a dcerka sklony k baculatosti podědila. Princezna Beatrice se však rozhodla s kily zatočit, začala boxovat a běhat. Zajímavou záminku měla k běhání – rozhodla se absolvovat londýnský maratón. Princezna z Yorku se už pokoušela hubnout před dvěma lety, když se v médiích objevily její nepříliš lichotivé fotky v bikinách. „Bea žádné drastické diety nedrží, jen se lehce stravuje a celkově víc sportuje,“ prozradil nedávno jeden z jejích přátel.

Pavla Tomicová (48): Hubla se Simonou

Zhubla 9 kg

pavla tomicová
Autor: Isifa.com, Profimedia.cz


S výborným výsledkem své hubnutí v prosinci skončila herečka Pavla Tomicová, která hraje kadeřnici Simonu v seriálu Ulice. Ručička váhy ukazovala o devět kilo méně! „K mé spokojenosti chybělo už jen kilíčko, aby to byla zaokrouhlená desítka. Ale dlouho mi to kilo kazit náladu nebude, já ho sundám, to budete koukat!“ říká herečka a doufá, že jí štíhlejší figura vydrží co nejdéle. Hubnout začala před čtyřmi měsíci, když jí jako kadeřnici Simoně seriálový lékař dietu doporučil.

Autor: red, mivrk