Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dieta Demi Moore: Plastiky, sushi a sex

1. května 2010 | 10:09

Hollywoodská hvězda Demi Moore rozhodně nevypadá, že bude za rok bude padesát. Jak to dělá, že má štíhlé pružné tělo, mladistvý vzhled? Žádné provazce svalů a vystouplé žíly z posilovny jako tomu je u Madonny. A žádné strhané rysy v obličeji, jež jsou pro starší a hubené ženy typické.

Slavná herečka, kterou nepotřeba představovat, vděčí za svou vizáž hned několika momentům. Jedním z nich je její, o patnáct let mladší manžel, režisér a herec Asthon Kutcher. Druhým šikovné ruce plastiků, kteří ji po porodech udělali dokonalá prsa, později za Asthona vylepšili i kolena... A rozhodující roli jistě hraje i asketicky zdravý jídelníček a aerobní aktivity, zejména běh.

Demi sice tvrdí: „Žádnou plastiku jsem nepodstoupila,“ ale to ji nikdo nevěří. Excelentní prsa pro film Striptýz.  Po rozvodu s Brucem Willisem zpustošená tvář, která po boku zajíčka Kutechra nebývale omládla, vypnula se a zkrásněla. To jsou dost dobré indicie. Navíc estetická medicína pokročila a zdaleka ne tak často sahá po skalpelu. Existují i méně invazivní netody. Kolegen, botox, laser. A to samé platí pro redukci tukových polštářů formou liposukce. I ta má několik variant. A také existuje baňkování, lymfatické masáže, elektrické impulzy.

Postavičku má Demi skutečně jako dvacítka. Taky to stálo majlant. Na těle snad nemá kousek, na který by nesáhl plastický chirurg.
Autor: Isifa.com

Pouze čerstvé, prosím

0 čersvém mladém masu jakým je urostlý Asthon Kutcher netřeba mluvit. Ten dělá u Moore zázraky. Pomáhá i skladba jídelníčku především složená z čerstvých, konzervačně nezpracovaných surovin. Kromě ovoce a zeleniny jsou v něm syrové ryby v podobě suši. Efekt takového stravování má silný čisticí účinek, dodá spoustu energie. Navíc suši obsahuje spoustu vitaminů, má málo kalorií.

Demi Moore se samozřejmě i hýbe. Bez cvičení nelze pevné figury docílit. Tahle dáma běhá se zátěží na kotnících. Ví, že nic není zadarmo.

P.S.

Odborníci se shodují, že nic se nemá přehánět. Stačí jíst dostatek zeleniny a ovoce. Bílé maso, ryby především. Občas být tři dny jen na čerstvé stravě plus čisté vodě. Dlouhodobě ale nelze z ovoce, zeleniny a ryb složit vyvážený jídelníček. Doufejme, že Demi si dá občas s Asthonem i biftek nebo misku horkého vývaru.

Autor: Františka Čížková, Olga Poucheová