Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dům snů: Moderátor Musil brečel jak želva!

Moderátor Musil neudržel nervy na uzdě a usedavě se rozplakal
2. prosince 2009 | 05:00

Poslední vyřazovací večeře novácké reality show Dům snů dostala moderátora Honzu Musila na kolena! Když oznamoval, který ze tří párů končí těsně před branami finále, neudržel nervy na uzdě a propadl neutišitelnému pláči.

Jak ukáže středeční díl, v rolích katů se vyžili všichni ti, kteří už ze soutěže vypadli.

Na poslední tři soutěžní páry čekal šok. Když se připravovaly na vyřazovací večeři, taktizovaly a vymýšlely způsob, jak se dostat do finále. Všechno bylo ale jinak! Do stodoly, kde se tradičně o postupech do dalších kol rozhoduje, tentokrát dorazilo sedm párů soutěžících, kteří už ze soutěže o dům s pozemkem za 13 milionů korun vypadli. A právě oni rozhodovali o tom, zda do finále půjdou šedí, modří nebo vínoví.

Jan Musil se soutěžícími z pořadu Dům snů
Autor: TV Nova

Zatímco pro dříve neoblíbené šedé to byl nepříjemný šok, nejmladší vínoví, kteří se v poslední etapě stavby znelíbili právě šedému páru, pochopili, že mají novou šanci. Pak přišlo osudové vyhlášení verdiktu, které rozhodilo i moderátora pořadu Honzu Musila. A to natolik, že chvíli nebyl schopen výsledky ani přečíst a přímo před kamerami začal neutišitelně brečet! O tom, kdo postupuje do finále, se dozvíte už dnes večer při vysílání 12. dílu.

Autor: luc
Video se připravuje ...