Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Branky, body, kokoti: Matky vraždí děti, Antikrist v katedrále. Bude konec světa?

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti: Vegety s kočárkem, homosexualisté v katedrále!
VIDEO: BPŽ/Karel Dlabač
17. října 2018 | 10:00

Bojíte se, že homosexuálové zničí tradiční rodinu? My ne. Ale někteří se bojí tak, že o tom kážou úplné nesmysly a je z toho prasák týdne. Došlo nejen na kněze, pifku máme i na spisovatele s pomýleným náhledem na to, co je a co není obyčejný gymnaziální petting. A taky na jejich spolubojovníky. Dejte si další díl vašeho oblíbeného pořadu Branky, body, kokoti! 

Typická žena na mateřské? Umírá nudou, nosí krátké sukně, vysoké podpatky, nejspíš i nalakované nehty, a jak může, strčí dítě v kočárku pod kola auta. Přesně jako v jednom edukačním videu, které jsme tím pádem nemohli nechat bez povšimnutí. 

Podívejte se na vegetu s kočárkem i na fyzičku, která někomu nebyla dost dobrá, aby se dostala do wikipedie. Zabrala až nobelovka. 


Podpořte náš pořad v hlasování o Křišťálovou lupu. Nominovali jste nás do dvou kategorií z těch, o kterých rozhoduje veřejnost. Díky! 

Hlasovat můžete zde!

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy  ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Video se připravuje ...