Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Branky, body, kokoti: Prasáci, co mlátí ženský, a matky, které můžou za všechno!

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti: Ať vezme druhou o futra! Za co všechno mohou maminky?
VIDEO: BPŽ/Karel Dlabač
29. září 2018 | 06:00

Co má pořádný chlap udělat, když ho žena naštve, protože přestane vařit a uklízet? Přece jí jednu vrazit a pak si to umět okecat před celým světem. Jako bývalý fotbalista Lukáš Zelenka, který se právem stal hvězdou našeho pořadu. Ale není sám, kdo zaujal pitomým chováním a hloupými výroky. Dejte si další díl našeho pořadu Branky, body, kokoti! 

Máte tříleté dítě a těšili jste se, že vám ho vezmou do školky, protože to píšou v zákonech? Tak to bylo hodně naivní. Stejně jako bylo naivní si myslet, že v roce 2018 už nikdo nebude tvrdit, že celá domácnost – hlavně teda vaření – má ležet na ženě, a pokud to nezvládá, je to její chyba. Podívejte se na to! 


 

Podpořte náš pořad v hlasování o Křišťálovou lupu. Nominovali jste nás do dvou kategorií z těch, o kterých rozhoduje veřejnost. Díky! 

Hlasovat můžete zde!

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy  ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Video se připravuje ...